nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

7 300 på Kvalitetsmässan – trots EU-toppmötet

Polisen hade varnat för svårigheter att ta sig till och från centrala Göteborg på grund av EU-toppmötet, men trots det var det nästan exakt lika många personer som besökte Kvalitetsmässan i år som vid den förra mässan 2015.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

4 500 delegater och totalt 7 300 besökare besökte Kvalitetsmässan 2017. Det kan jämföras med 4 400 konferensdeltagare och totalt 7 500 besökare 2015.

– Vi hade hårt tryck från besökare på tisdag och onsdag, men under torsdag märkte vi att de blev något färre på grund av trafiksituationen och avspärrningarna kring Svenska Mässan, säger Henrik Edman, ansvarig för Kvalitetsmässan.

Programmet bjöd på över 160 seminarier och både finansministern och flera partiledare fanns på plats. Också framtidsforskare och robotchefer fanns bland dem som var med på mässan för att inspirera besökarna.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Över 200 byggföretag använder Povel

Över 200 företag inom byggbranschen använder det processorienterade ledningssystemet Povel Verksamhetsledning som ett verktyg för att uppfylla de krav som ställs inom framförallt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöområdet. Ett 70-tal av dem har även genomgått certifiering mot ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.