nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

7 300 på Kvalitetsmässan – trots EU-toppmötet

Polisen hade varnat för svårigheter att ta sig till och från centrala Göteborg på grund av EU-toppmötet, men trots det var det nästan exakt lika många personer som besökte Kvalitetsmässan i år som vid den förra mässan 2015.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

4 500 delegater och totalt 7 300 besökare besökte Kvalitetsmässan 2017. Det kan jämföras med 4 400 konferensdeltagare och totalt 7 500 besökare 2015.

– Vi hade hårt tryck från besökare på tisdag och onsdag, men under torsdag märkte vi att de blev något färre på grund av trafiksituationen och avspärrningarna kring Svenska Mässan, säger Henrik Edman, ansvarig för Kvalitetsmässan.

Programmet bjöd på över 160 seminarier och både finansministern och flera partiledare fanns på plats. Också framtidsforskare och robotchefer fanns bland dem som var med på mässan för att inspirera besökarna.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Kvalitetschefer behöver lära mer om strategier

SIQ har initierat en studie via SQMA för att ta reda på hur kvalitetsprofessionen parerar utvecklingen. Slutsatsen är att kvalitetsprofessionella ofta är högutbildade, men uppfattar trots det att kunskaper och färdigheter ofta behöver vidareutvecklas för att på ett bra sätt klara främst de strategiska delarna av arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.