nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Böcker i kortform – kunskap helt gratis

Nu kan du som läsare kostnadsfritt prova på Kontentans facklitteratur i kortformat. Första bok är The Six Sigma Revolution av George Eckes.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Kontentan erbjuder facklitteratur i sammanfattad version antingen som text eller ljudfil. Kvalitetsmagasinet har inlett ett samarbete med förlaget så att du som läsare kan få en sammanfattad version av en aktuell fackbok, helt utan kostnad. Den aktuella boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Första bok är The Six Sigma Revolution av George Eckes. Boken visar hur Sex Sigma kan tillämpas för att förbättra befintliga processer. Du får också veta vad som krävs för att nå varaktig framgång med Six Sigma och vilka fallgropar du bör undvika.

Här kan du ladda ned boken.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Underlätta kundens värdeskapande med tjänstelogik

Recension

I boken Tjänstelogik, Per Skalén, beskrivs tjänstelogik som ett sätt att förstå, leda och utveckla en verksamhet. Den bygger på flera års forskning om tjänstelogik och lyfter praktiska exempel från tjänsteföretag, industriföretag och offentliga organisationer, till exempel Spotify, Ikea, Volvo och Skatteverket.

5 steg till ett agilt företag

Släpp toppstyrningen och agera som ett fiskstim

Styrelseproffset Lennart Francke, som har en bakgrund inom bankvärlden, är en stark förespråkare av ett agilt arbetssätt. Han är orolig för att svenska företag blir allt mer toppstyrda när det enligt honom är flexibilitet och kundorientering som är det vinnande konceptet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Kvaliteten på våra badvatten allt bättre

Kvaliteten på svenska badvatten blir allt bättre. Fler än nio av tio så kallade EU-bad, som är föremål för regelbundna kvalitetskontroller, har ett badvatten som klassificeras som utmärkt, bra eller tillfredsställande, visar Havs- och vattenmyndighetens och Folkhälsomyndighetens rapport om Sveriges badvattenkvalitet.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.