nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

De vinner Utmärkelsen svensk kvalitet

Utmärkelsen svensk kvalitet går i år till Volvo Car Torslanda. Företagets kvalitetstransformation har lett till högre kundnöjdhet, kortare ledtider och färre kvalitetsproblem.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

När Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ, för 24:e gången delar ut Utmärkelsen svensk kvalitet är det Volvo Car Torslanda som får ta emot det prestigefyllda priset.

Håkan Samuelsson, vd och koncernchef för Volvo Car Group kommenterar utmärkelsen så här:

”Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2015 är en bekräftelse på att Torslandafabrikens konsekventa kvalitetsarbete gett resultat som alla medarbetare kan vara mycket stolta över. Att eftersträva kvalitetsutmärkelser är också ett sätt att förbättra vår kvalitet – det skapar en strukturerad positiv dialog i organisationen vilket främjar kvalitetsutvecklingen.”.

Volvo Cars är ett bra exempel på hur en medveten satsning på kvalitet lyckas vända ett företag i kris. Läs mer om detta arbete här: Volvo Cars väg mot kvalitetsförbättring.

I år delar SIQ ut även två Erkännanden för framgångsrik verksamhetsutveckling; en till Condorens Förskolor i Nacka och en till Universeum i Göteborg.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Står kvalitetsrollen inför ett paradigmskifte?

18:e upplagan av Kvalitetsmagasinet Live

Hallå där Catharina Byström, chefredaktör för Kvalitetsmagasinet. Du kommer moderera Kvalitetsmagasinet Live 29–30 november 2018 där temat är professionellt kvalitetsarbete i praktiken där konferensen kommer sätta utvecklingen inom kvalitetsområdet under lupp. Står kvalitetsrollen inför ett paradigmskifte?

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.