nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Den nya arbetsplatsen

En inspirationsbok om den moderna arbetsplatsen.

Det handlar inte bara om att få mat på bordet längre. Arbetsplatsen är en värdeskapande del av var man och kvinnas liv; en slags talangfabrik, enligt affärspsykologen Jan Blomström.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Jan Blomström riktar sig med sin nya bok Talangfabriken till medarbetare som vill vara med och bidra till en modern arbetsplats. Vad innebär det då? Jo, att arbetsplatsen skapar utrymme för att olika sorters talanger ska kunna utvecklas och växa sig starka, både som individer och som yrkespersoner. Boken vill vara en inspiration och förändra hur vi ser på arbetsplatsen som sådan.

Som läsare får du tips på verktyg som kan hjälpa dig påverka din egen arbetssituation i den generationsväxling som arbetsmarknaden genomgår. En omställning som på många sätt utmanar givna sanningar om vad som är rätt och riktigt på jobbet.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Underlätta kundens värdeskapande med tjänstelogik

Recension

I boken Tjänstelogik, Per Skalén, beskrivs tjänstelogik som ett sätt att förstå, leda och utveckla en verksamhet. Den bygger på flera års forskning om tjänstelogik och lyfter praktiska exempel från tjänsteföretag, industriföretag och offentliga organisationer, till exempel Spotify, Ikea, Volvo och Skatteverket.

5 steg till ett agilt företag

Släpp toppstyrningen och agera som ett fiskstim

Styrelseproffset Lennart Francke, som har en bakgrund inom bankvärlden, är en stark förespråkare av ett agilt arbetssätt. Han är orolig för att svenska företag blir allt mer toppstyrda när det enligt honom är flexibilitet och kundorientering som är det vinnande konceptet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Kvaliteten på våra badvatten allt bättre

Kvaliteten på svenska badvatten blir allt bättre. Fler än nio av tio så kallade EU-bad, som är föremål för regelbundna kvalitetskontroller, har ett badvatten som klassificeras som utmärkt, bra eller tillfredsställande, visar Havs- och vattenmyndighetens och Folkhälsomyndighetens rapport om Sveriges badvattenkvalitet.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.