nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kom ut som chef

En chefs vardag är fylld av energislukare. Omotiverade medarbetare, konflikter och samarbetssvårigheter. Förändringar som skapar oro eller bara en känsla av att medarbetarna inte förstår din kommunikation. Här är en bok för alla chefer som vill bli bättre på att skapa goda relationer på arbetsplatsen.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Relationsproblem på en arbetsplats löper stor risk att leda till organisationsproblem – motivationen urholkas och prestationen i arbetsgruppen blir lidande.

Chefen som kom ut ur sitt rum handlar om hur du som chef kan skapa goda relationer på arbetsplatsen. Det gäller relationen mellan ledare och medarbetare – men framför allt hur man kan leda för att medarbetare sinsemellan ska fungera ihop. Här finns tips, verktyg och lösningar på konkreta utmaningar i chefers vardag.

Boken, som är skriven av Nicolas Jacquemot, vänder sig till alla typer av chefer och ledare, nya såväl som erfarna; projektledare och informella ledare, och andra som är intresserade av hur man kan utveckla sina relationer till kollegor och chefer. Natur & Kultur är förlaget.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Står kvalitetsrollen inför ett paradigmskifte?

18:e upplagan av Kvalitetsmagasinet Live

Hallå där Catharina Byström, chefredaktör för Kvalitetsmagasinet. Du kommer moderera Kvalitetsmagasinet Live 29–30 november 2018 där temat är professionellt kvalitetsarbete i praktiken där konferensen kommer sätta utvecklingen inom kvalitetsområdet under lupp. Står kvalitetsrollen inför ett paradigmskifte?

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.