nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Konfliktlösare på nätet

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Finansiell oro, lågkonjunktur och varsel. Oro på arbetsplatsen är en bra grogrund för konflikter. Idag öppnar en ny sajt på nätet som ska ge företag stöd och hjälp att hantera konflikter på jobbet, allt ifrån akuthjälp till förebyggande utbildningar.

Maria Gustafsson är en av initiativtagarna till sajten:

– Mitt mål är att få folk att må bättre i arbetslivet. Det gör man genom verksam kommunikation där man pratar och lyssnar och bemöter varandra på ett bra sätt. Förstår man varandra bättre, förstår man vad man ska göra på ett bättre sätt. Vet man vad man ska göra får man nya idéer och lyfter vilket helt enkelt blir ett bättre resultat.

Taggar:

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Gymnasium i Halmstad fick Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2017

LBS Kreativa Gymnasiet Halmstad tilldelades idag Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2017. Dessutom delades ett Erkännanden för Framgångsrik Verksamhetsutveckling ut till Berga förskola i Eskilstuna och Hudikskolan i Hudiksvall fick också ett erkännande. Utdelningen skedde på Rikskonferensen Bättre Skola i Eskilstuna.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Skanska först i Norden med hälsocertifierat kontor

Som första aktör i Norden har Skanska tagit emot en precertifiering enligt WELL. Den gäller för kontorsfastigheten Epic på Universitetsholmen i Malmö. Certifieringen innebär ett helhetstänk kring hur människor påverkas av den byggda miljön de befinner sig i.

SIQ nu ensam ägare av Svenskt Kvalitetsindex

SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling är från årsskiftet ensam ägare till marknadsanalysföretaget EPSI Rating Group som i Sverige är etablerat under varumärket Svenskt Kvalitetsindex, SKI. SiQ stärker därmed sin förmåga att mäta effekter av kvalitetsarbetet i både offentlig och privat verksamhet.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.