nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kvalitetspris till arbetsterapeuter

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Arbetsterapeuterna vid Sunderby Sjukhus i Luleå har lyckats med sitt kvalitetsarbete. Nyligen fick de motta Kvalitetspriset 2009 som delas ut av Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter, FSA.

I sin motivering lyfter förbundet bland annat fram det strukturerade arbetet med mätbara verksamhetsmål, uppföljning i den årliga verksamhetsrapporten och arbetsterapiprogram för de vanligaste patientgrupperna. Arbetsterapeuterna på Sunderby Sjukhus arbetar dessutom systematiskt med åtgärdsregistrering och dokumentation samt använder ett gemensamt språk.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Perfekt tajming

Ledare

Med min första ledare i rollen som ny chefredaktör för Kvalitetsmagasinet vill jag hälsa alla läsare välkomna. Tajmingen känns perfekt för nu väntar en riktigt spännande tid när så mycket händer inom Kvalitetsområdet. Den nya ISO-standarden 9001 kommer prägla året men även helt nya ISO 41005 för arbetsmiljö är på väg ut. Utvecklingsarbete har gått […]

Delaktighet nyckeln till lyckad digitalisering

Hur kan företag på bästa sätt dra nytta av digitaliseringens möjligheter? Helt avgörande är delaktigheten i organisationen med medarbetare som trivs, är engagerade och utnyttjar den digitala tekniken till fullo, visar en färsk forskningsrapport från Mälardalens Högskola.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.