nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Nu startar vi Kvalitetsmagasinet Premium

Nu startar vi vår premiumtjänst med nyheter och artiklar om kvalitetsvärlden. Därmed tar Kvalitetsmagasinet ännu ett steg mot ökad digitalisering och utvecklar materialet på webbplatsen.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Kvalitetsmagasinet satsar allt mer på att bli digital. Som ett led i det lanseras idag Kvalitetsmagasinet Premium. Därmed får tidningens prenumeranter tillgång till ännu mer kvalificerat material på kvalitetsmagasinet.se.

Under Kvalitetsmagasinet Premium kommer våra prenumeranter att få exklusiv tillgång till mer fördjupande material på sajten framöver.

– Nu får våra prenumeranter tillgång till fördjupande material, verktygslådor, nyheter med mera som bara funnits i papperstidningen tidigare, säger Catharina Byström chefredaktör för Kvalitetsmagasinet.

Det krävs att prenumeranterna loggar in för att kunna ta del av materialet. Väl inloggad finns dessutom ett arkiv med e-tidningar från 2012 och framåt, för den som vill fördjupa sig ytterligare.

– Vi hoppas att Premium ska bli ett nyttigt och användbart verktyg för våra läsare som arbetar professionellt med kvalitets- och verksamhetsutveckling, säger Catharina Byström, chefredaktör.

Betalväggen lanseras idag, och mängden artiklar kommer att öka successivt. Inloggningsuppgifterna är e-postadress och kundnummer, som står på baksidan av den tryckta tidningen.

Kvalitetsmagasinet Premium innebär att en prenumerant får följande:

• Full tillgång till vår digitala premiumtjänst med dagliga, strategiska nyheter samt en digital kunskapsbank med artiklar.

• 6 nr av tidningen Kvalitetsmagasinet, fullmatade med fördjupande reportage och analyser.

• En e-version av tidningen Kvalitetsmagasinet, med äldre utgåvor från 2012 och framåt.

• Kontinuerligt nya aktuella erbjudanden av mervärden.

• 15% rabatt på Kvalitetsmagasinets heldagskonferenser*

• Förhandsinbjudan när gratis frukostseminarier med intressanta föreläsare genomförs.

*(Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

IKEA ett starkt varumärke lokalt och globalt

IKEA är inte bara Sveriges starkaste varumärke, utan har även en stark ställning globalt med en sjundeplats i YouGovs senaste varumärkesranking. Det varumärke som ökat mest i varumärkesstyrka på den svenska marknaden är Swedbank.

Fem populäraste arbetsgivarna bland nyanlända akademiker

Volvo Group toppar listan över vilka arbetsgivare som är populärast bland nyanlända akademiker, visar statistik från praktikprogrammet Jobbsprånget, som drivs av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA). Projektet ger nyanlända akademiker fyra månaders praktik hos svenska arbetsgivare över hela landet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Rätt träning viktigare än gener

Recension

I boken ”Peak, vetenskapen om att bli bättre på nästan allt”, berättar författarna om sanning bakom 10 000-timmarsregeln. Det handlar mer om träning än talang. Framförallt rätt sort övning visar författaren K Anders Ericsson i sin banbrytande forskning.

Ulf Hammarström ny generaldirektör på Swedac

Regeringen har utsett Ulf Hammarström till ny generaldirektör och chef för Swedac. Ulf Hammarström har tidigare varit generaldirektör för Försvarsexportmyndigheten och under nio år arbetat i Bryssel, dels som direktör för industri- och marknadsdirektoratet vid European Defence Agency, dels som diplomatisk minister vid den svenska EU-representationen.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.