nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

C2 Management är ett bevis för att systematiskt kvalitetsarbete är en framgångsfaktor även i mindre organisationer enligt Jan Sundling, Ordförande i SIQ.

Ovanlig vinnare av prestigefylld utmärkelse

Utmärkelsen Svensk Kvalitet tilldelas i år en organisation vars kärnverksamhet är att hjälpa andra att etablera arbetssätt för ständiga förbättringar som ger mätbara resultat.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

C2 Management har utsetts till vinnare av Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2016.

– Vi är fantastiskt glada att erhålla utmärkelsen, säger Lars Nilsson, vd för C2 Management. För oss innebär kvalitetsarbete att genomföra många små, ofta enkla, förbättringar som gör att vi och våra kunder når sina mål. Att erhålla utmärkelsen bekräftar att vår affärsidé håller! Vi har hjälpt våra kunder att förbättra sina verksamheter under många år och utmärkelsen känns som ett kvitto på att vi lever som vi lär.

Utmärkelsen har till syfte att stödja utvecklingen av det systematiska förbättringsarbetet på organisationsnivå och lyfta fram goda förebilder till inspiration för andra, både inom privat och offentlig sektor.

– Att C2 Managements uthålliga arbete med kvalitetskulturen inom den egna organisationen bidragit till ett självgående förbättringsarbete, är beviset på att systematiskt kvalitetsarbete är en framgångsfaktor även i mindre organisationer, förklarar Jan Sundling, ordförande i SIQ.

Det är 25:e året i rad som Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ, delar ut denna utmärkelse. Förra året vann Volvo Cars Torslanda.

I år delar SIQ även ut ett Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling som går till Universeum i Göteborg.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Retorik inte vägen till perfekta presentationer

Läsvärt

Det är inte retoriken som kommer att göra dig till en perfekt talare. Tankarna på regler att följa kan i stället göra dig onödigt nervös, menar moderatorn och talartränaren Anna Bellman. Nu kommer hon med boken Släpp retoriken – fokusera på publiken.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sätt ledarskapet först

Ledare

Digitaliseringen förändrar, förnyar och hittar lösningar vi tidigare bara fantiserade om. Men för att lyckas med digitala satsningar – oavsett om det handlar om att möta sina kunder via nya kanaler eller att automatisera arbetsuppgifter – så handlar det i slutändan om människor.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.