nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kvalitets- och miljöchef

Pentronic i Västervik söker en erfaren kvalitets- och miljöchef. Brinner du för verksamhetsutveckling och att driva metodiskt kvalitetsarbete är detta en tjänst för dig!

OM FÖRETAGET

Pentronic är Skandinaviens ledande tillverkare av utrustning för temperaturmätning. Verksamheten bedrivs i Västervik och Karlstad samt genom dotterbolaget Roder Sensoren Technics BV i Nederländerna. Pentronic ingår i Indutrade-koncernen med över 200 bolag. Indutrade är en internationell industrikoncern om säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll.

Läs mer om Pentronic AB via hemsidan www.pentronic.se och om Västervik som bostadsort via www.vastervik.com

DINA ARBETSUPPGIFTER

Till Pentronic söker vi en kvalitets- och miljöchef som vill arbeta med att utveckla ett välmående och framgångsrikt medelstort industriföretag. Företaget erbjuder en familjär känsla med ett globalt nätverk.

I rollen som kvalitets- och miljöchef ansvarar du för företagets ledningssystem i enlighet med ISO-9001 och ISO-14001 samt att ständigt utveckla och förbättra företagets processer. Du ansvarar också för att bevaka lagar, kundkrav och förordningar samt föreslå förändringar i verksamheten för efterlevnad inom kvalitets- och miljöområdet.

I tjänsten ingår följande huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för ISO-certifieringar, kvalitetsrevisioner samt avvikelsehantering
• Utveckling av instruktioner, rutiner och verksamhetsprocesser
• Operativ kvalitetssäkring av produkter och tjänster
• Reklamationshantering
• Ansvara för relationen med myndigheter, certifieringsorgan och klassningssällskap

Du rapporterar till VD. Tjänsten är stationerad i Västervik.

DIN PROFIL

För att vara aktuell för tjänsten har du relevant utbildning inom kvalitet- och miljö. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från arbete med kvalitets- och miljöfrågor i tillverkande industri med internationella kunder. Har du erfarenhet av arbete i ledande befattning inom området är det meriterande.

Som person är du noggrann, har god analytisk förmåga och trivs med ett strukturerat arbetssätt. Du är kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66 eller Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.

Välkommen med din ansökan!

OM OSS

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Annonsör Pentronic

Ansök

Sista ansökningsdag: 6 maj 2018

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4