nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Sätter medarbetarna på prispallen

Engagerade medarbetare är en avgörande tillgång i dagens verksamheter. Nu lanseras en ny utmärkelse som sätter fokus på det viktiga medarbetarskapet.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Det är undersöknings- och organisationsutvecklingsföretaget Netsurvey som lanserar Powered by people, en utmärkelse till verksamheter som tar sina medarbetarrelationer på allvar. Priset bygger på resultaten från de medarbetarundersökningar som genomförts via Netsurvey, totalt drygt 100 företag i olika branscher och storlekar.

Utmärkelsen delas ut i tre kategorier; största förändringsresa, bästa bygg- och tillverkningsföretag samt bästa service- och tjänsteföretag.

Genom utmärkelsen vill Netsurvey hedra och lyfta företag som har kämpat för sina medarbetarrelationer, utmanat sig själva och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation.

– För att lyckas bra måste bolag vara duktiga på att tidigt inse behoven av att förändras. Därför ser vi ett stort värde i att uppmuntra de företag som lyckas få till ett framgångsrikt förändringsarbete. Det är kraften i människorna som avgör om de lyckas eller inte, säger Stefan Wikström, vd på Netsurvey.

Årets finalister är Stora Enso, Munters, Vasakronan, Volvofinans, Kicks, Aditro, Academic Work och Preem. Vinnarna presenteras den 3 maj.

 Så gör de bästa: Sju knep som stärker medarbetarskapet

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Guide till hållbara inköp av it

Läsvärt

Ju fler som ställer krav, desto hårdare blir trycket på hållbara produkter. Därför lanserar TCO Develoment nu en guide som ger praktiska råd kring hållbar upphandling av it.

Bli bättre på att övertyga, beröra och inspirera

Läsvärt

Förmågan att framföra sitt budskap på ett effektivt och engagerande sätt är något som alla chefer har nytta av att utveckla. Nu finns en ny bok i ämnet som ger insikt i både de retoriska grundverktygen och förmågan att få till ett bra framförande.

”Det går att mäta kvalitet i välfärden”

Friskolornas riksförbund är kritiska till Välfärdsutredningens slutbetänkande. Framför allt ställer de sig frågande till att utredaren inte har något förslag på hur kvalitetsutvärderingen av skolan kan utvecklas.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.