nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Skapa rum för förmågor

Oengagerade medarbetare kostar. Men vad är en bra arbetsplats och hur ger man medarbetare förutsättningar att göra sitt bästa? Som läsare av KM bjuder vi nu på fördjupad kunskap i ämnet genom boken The The Best Place to Work. Läs eller lyssna på boken här.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Enligt Gallup är 80 procent oengagerade i sitt arbete. Det är något som företagen har all anledning att försöka göra något åt.

I The Best Place to Work får du lära dig hur du skapar en arbetsplats som ger förutsättningar för medarbetarna att göra sitt bästa och låta sina förmågor blomstra. Boken bygger på forskning kring vad som krävs för att vi ska trivas på jobbet, hur arbetsplatsen ska vara utformad rent fysiskt och vad vi behöver för att hålla oss motiverade och kreativa.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet just nu ta del av en sammanfattad version av boken, antingen som text eller ljudfil, helt utan kostnad. Boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Klicka här för att ladda ner boken.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Digital oförmåga oroar företagsledare

Nästan vartannat företag har påbörjat ett digitalt förändringsprojekt. Men samtidigt är många projekt tyngda av problem och riskerar att avbrytas för att de blir alltför kostsamma. Fujitsu har identifierat fyra kärnområden som är avgörande för att lyckas.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Låt värderingar ligga till grund för nya strategier

Oväntade samarbeten kan ge synergier som är värdefulla när en verksamhet går igenom stora förändringar. Men för att lyckas gäller det att inte tappa bort de grundläggande värderingar som styr verksamheten. Då är risken stor att kunderna känner sig svikna, visar en färsk avhandling.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.