nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Utforska den moderna guldgruvan

Information har blivit en värdefull råvara i kampen om kunderna. Hur kan ni dra nytta av det i er verksamhet? Som läsare av KM bjuder vi nu på fördjupad kunskap i ämnet genom boken The Big data driven business. Läs eller lyssna på boken här.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Big data, den stora mängd information som finns på internet, är en guldgruva för att lära känna och tyda kundernas digitala kroppsspråk. Utmaningen är dels att lära sig hitta i informationsdjungeln, dels att veta hur all denna information ska omsättas i kunskap.

The Big data driven business av Russel Glass och Sean Callahan benar ut vad som krävs för att ta till sig big data och göra den till en del av företagets kultur.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet just nu ta del av en sammanfattad version av boken, antingen som text eller ljudfil, helt utan kostnad. Boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Klicka här för att ladda ner boken.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Kvalitetsutveckling en förutsättning för digitalisering

Den megatrend och utmaning vi hör talas om mest just nu är digitalisering. Vi ska alla utveckla våra analoga produkter, tjänster och processer till att bli digitala. Men vad är syftet? Många förknippar digitalisering med resurseffektivitet, att vi ska kunna ersätta människor med appar och elektroniska tjänster av olika slag. Många organisationer och företag har just den målsättningen med digitaliseringen. Här finns det en stor risk att dessa organisationer glömmer bort för vem de digitaliserar – deras kunder och intressenter!

Hon lät medarbetarna bestämma aktivitet för samtal

När Catarina Söderlund, marknads- och utbildningschef på Visma Enterprise, hade läst om en chef som bytt ut sina medarbetarsamtal i mötesrum mot aktiviteter bestämde hon sig för att göra samma sak. Nu har hon haft elva samtal på allt från kafé till skridskois.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.