nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Utforska den moderna guldgruvan

Information har blivit en värdefull råvara i kampen om kunderna. Hur kan ni dra nytta av det i er verksamhet? Som läsare av KM bjuder vi nu på fördjupad kunskap i ämnet genom boken The Big data driven business. Läs eller lyssna på boken här.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Big data, den stora mängd information som finns på internet, är en guldgruva för att lära känna och tyda kundernas digitala kroppsspråk. Utmaningen är dels att lära sig hitta i informationsdjungeln, dels att veta hur all denna information ska omsättas i kunskap.

The Big data driven business av Russel Glass och Sean Callahan benar ut vad som krävs för att ta till sig big data och göra den till en del av företagets kultur.

I samarbete med Kontentan kan du som läsare av Kvalitetsmagasinet just nu ta del av en sammanfattad version av boken, antingen som text eller ljudfil, helt utan kostnad. Boken är tillgänglig fram till nästa nummer av Kvalitetsmagasinet kommer ut.

Klicka här för att ladda ner boken.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Guide till hållbara inköp av it

Läsvärt

Ju fler som ställer krav, desto hårdare blir trycket på hållbara produkter. Därför lanserar TCO Develoment nu en guide som ger praktiska råd kring hållbar upphandling av it.

Bli bättre på att övertyga, beröra och inspirera

Läsvärt

Förmågan att framföra sitt budskap på ett effektivt och engagerande sätt är något som alla chefer har nytta av att utveckla. Nu finns en ny bok i ämnet som ger insikt i både de retoriska grundverktygen och förmågan att få till ett bra framförande.

”Det går att mäta kvalitet i välfärden”

Friskolornas riksförbund är kritiska till Välfärdsutredningens slutbetänkande. Framför allt ställer de sig frågande till att utredaren inte har något förslag på hur kvalitetsutvärderingen av skolan kan utvecklas.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.