nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Vässa dina mingelknep

Snart dags för julfest? Behöver du fräscha upp dina mingelkunskaper? Nu kommer en ny bok som ger inspiration i minglandets ädla konst.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Sophia Sundberg – författaren, föreläsaren och entreprenören som flera gånger vunnit pris som Årets nätverkare – har samlat sina erfarenheter om nätverkande och mingelteknik i boken Nätverka bör man, men hur gör man? Hon beskriver fällorna du ska undvika, användbara checklistor samt en mängd tips och exempel på hur du kan följa upp dina kontakter och hur du underhåller ditt nätverk längs vägen mot nya framgångar.

Boken är tänkt att användas praktiskt, som en uppslagsbok för bra tips och idéer. Hoi Förlag är det som ger ut den.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

Underlätta kundens värdeskapande med tjänstelogik

Recension

I boken Tjänstelogik, Per Skalén, beskrivs tjänstelogik som ett sätt att förstå, leda och utveckla en verksamhet. Den bygger på flera års forskning om tjänstelogik och lyfter praktiska exempel från tjänsteföretag, industriföretag och offentliga organisationer, till exempel Spotify, Ikea, Volvo och Skatteverket.

5 steg till ett agilt företag

Släpp toppstyrningen och agera som ett fiskstim

Styrelseproffset Lennart Francke, som har en bakgrund inom bankvärlden, är en stark förespråkare av ett agilt arbetssätt. Han är orolig för att svenska företag blir allt mer toppstyrda när det enligt honom är flexibilitet och kundorientering som är det vinnande konceptet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Kvaliteten på våra badvatten allt bättre

Kvaliteten på svenska badvatten blir allt bättre. Fler än nio av tio så kallade EU-bad, som är föremål för regelbundna kvalitetskontroller, har ett badvatten som klassificeras som utmärkt, bra eller tillfredsställande, visar Havs- och vattenmyndighetens och Folkhälsomyndighetens rapport om Sveriges badvattenkvalitet.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.