Nå rätt målgrupp – annonsera i Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet är Sveriges ledande oberoende tidning om kvalitets- och verksamhetsutveckling. Tidningen har ett tydligt nyttoperspektiv. Vi skriver också om förändringsledning och managementfrågor ur ett kvalitetsperspektiv.
Tidningens utkommer sex gånger per år. På tillhörande nyhetssajt publiceras nyheter varje dag. Kvalitetsmagasinet driver den marknadsledande konferensen KM Live som går två gånger per år och då lockar över 300 deltagare per gång.

Våra läsare
Kvalitetsmagasinet vänder sig till personer som arbetar med kvalitets- och verksamhetsutveckling inom både näringsliv och offentlig verksamhet. Drygt 60 procent av läsarna kommer från näringslivet. Nästan 80 procent arbetar i organisationer och företag med fler 100 anställda.
Läsarna har ett brett intresse inom kvalitetsområdet och lyfter fram kvalitetssystem och certifiering, förbättringsarbete, förändringsledning och verksamhetsutveckling som prioriterade områden. De upplever tidningen som mycket trovärdig, informativ och aktuell.
Drygt 70 procent av läsarna har visst inflytande över inköp och upplever annonsering i samband med tidningen som relevant.

Räckvidd
Antal läsare av printtidning: 20 000.
Antal prenumeranter nyhetsbrev: 40 000.
Antal sidvisningar på hemsidan per månad: 35 000.
Antal användare per månad: Cirka 17 000
Antal deltagare på tidningens konferenser: 1 000 personer.

Annonsera dina lediga tjänster hos oss

Vårt standard-paketet på 2 veckor:

Synlighet med logga och platsannons under ”Karriär/platsannonser” Platsannonser arkiv – Kvalitetsmagasinet (kvalitetsmagasinet.se) och nyhetsbreven under perioden.

Pris: 12 000 kr

Köp till extra exponering i vårt nyhetsbrev med en digital banner som länkas direkt till er platsannons.

Pris: 5 900 kr (ord. pris 9 200 kr)

Nyhetsbrevet har ca 40 000 mottagare.

För mer information om hur ni kan kommunicera med målgruppen, välkommen att kontakta:

Lars Schön

Telefon: 08-517 955 89
E-post: lars.s@pausermedia.se

 

Kvalitetsprofilen

Förbättringsarbete

Kunskapsmaterial

Karriär

Utbildnings-tv

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.