Nå rätt målgrupp – annonsera i Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet är Sveriges ledande oberoende tidning om kvalitets- och verksamhetsutveckling. Tidningen har ett tydligt nyttoperspektiv. Vi skriver också om förändringsledning och managementfrågor ur ett kvalitetsperspektiv.
Tidningens utkommer sex gånger per år. På tillhörande nyhetssajt publiceras nyheter varje dag. Kvalitetsmagasinet driver den marknadsledande konferensen KM Live som går två gånger per år och då lockar över 300 deltagare per gång.

Våra läsare
Kvalitetsmagasinet vänder sig till personer som arbetar med kvalitets- och verksamhetsutveckling inom både näringsliv och offentlig verksamhet. Drygt 60 procent av läsarna kommer från näringslivet. Nästan 80 procent arbetar i organisationer och företag med fler 100 anställda.
Läsarna har ett brett intresse inom kvalitetsområdet och lyfter fram kvalitetssystem och certifiering, förbättringsarbete, förändringsledning och verksamhetsutveckling som prioriterade områden. De upplever tidningen som mycket trovärdig, informativ och aktuell.
Drygt 70 procent av läsarna har visst inflytande över inköp och upplever annonsering i samband med tidningen som relevant.

Räckvidd
Antal läsare av printtidning: 20 000.
Antal prenumeranter nyhetsbrev: 40 000.
Antal sidvisningar på hemsidan per månad: 46 000.
Antal unika sidvisningar per månad på hemsidan: 28 000.
Antal deltagare på tidningens konferenser: 1 000 personer.

För mer information om annonsering i tidningen Kvalitetsmagasinet och på nyhetssajten kvalitetsmagasinet.se och i vårt e-nyhetsbrev kontakta Lars Schön. Välkommen att annonsera!

Lars Schön

Telefon: 08-517 955 89

E-post: lars.s@pausermedia.se

Förändringsledning

Kunskapsmaterial

Kvalitetsprofilen

Bloggar

Läst

Karriär

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.