nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

Vässat

Visualisera mera

– brottsutredning förebild för arbetsplatser

Vässat

Kartor, noter och ritningar. Tre visuella sätt att överföra kunskap som fungerat genom alla tider. Ändå envisas vi idag med att använda ord i nästan allt vi gör, manualer, beskrivningar och processer. Det kanske inte är så konstigt att vi tappar människors engagemang och förståelse på vägen?

Steget från statlig styrning

Lokala initiativ för fler nyanlända i arbete

Vässat

Arbetsmarknaden står och stampar. Flera branscher skriker efter arbetstagare. Samtidigt står nyanlända på kö hos Arbetsförmedlingen. Varför blir inte 1+1= 3?

  • Annonskod huvudspalt 1

Från hjärna till hjärta

Vässat

De senaste åren har vårt mest komplexa organ hjärnan kommit upp i vart och vartannat sammanhang. Samtidigt tågar begrepp som meningsfullhet och medkänsla in med full kraft i arbetslivet. Hjärnan behöver hjärtat, och vice versa.

  • Annonskod för huvudspalt 2

  • Annonskod för huvudspalt 3

  • Annonskod för Native 2

Dags för digtal detox

Vässat

Den digitala kraften är stark och människor har börjat inse att de inte kan ta kampen själva, de behöver hjälp. Kanske på ett avgiftningsläger. Digitaliseringen verkar aldrig nå sin peak, men motrörelsen är här.

Vem vågar tro på kreativa idéer?

Vässat

"Yes, we can!" sade USA:s blivande president, Barack Obama, i ett valtal 2008 och fick människor över hela världen att både rysa av välbehag och fälla glädjetårar. Han lyckades då med konststycket att ingjuta mod i människor och få dem att tro att en annan värld är möjlig.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.