nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Den nya arbetsplatsen

En inspirationsbok om den moderna arbetsplatsen.

Det handlar inte bara om att få mat på bordet längre. Arbetsplatsen är en värdeskapande del av var man och kvinnas liv; en slags talangfabrik, enligt affärspsykologen Jan Blomström.

  • Kod för annonsposition 1 i huvudspalten

Jan Blomström riktar sig med sin nya bok Talangfabriken till medarbetare som vill vara med och bidra till en modern arbetsplats. Vad innebär det då? Jo, att arbetsplatsen skapar utrymme för att olika sorters talanger ska kunna utvecklas och växa sig starka, både som individer och som yrkespersoner. Boken vill vara en inspiration och förändra hur vi ser på arbetsplatsen som sådan.

Som läsare får du tips på verktyg som kan hjälpa dig påverka din egen arbetssituation i den generationsväxling som arbetsmarknaden genomgår. En omställning som på många sätt utmanar givna sanningar om vad som är rätt och riktigt på jobbet.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

  • Kod för annonsplats 3 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Så skapar du hållbar framgång över tid

Varför har vissa organisationer funnits i hundratals år medan andra inte håller ett decennium? Nyckeln är att skapa framgång som varar över tid – något som ISO 9004 bistår med. Standarden bygger på strategier, bästa praxis och erfarenheter från några av de mest framgångsrika företagen runt om i världen.

Prenumerera på Kvalitetsmagasinets nyhetsbrev

 Anmäl dig här

Nyhetsbrevet är helt gratis och du kan när som helst avsluta prenumerationen.