nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

Kvalitetsmagasinet Live – läsarnas mötesplats

Kvalitetsmagasinet Live  är konferensen för dig som jobbar med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Under två dagar får du fylla din verktygslåda och hitta inspiration, tips och idéer för ert eget kvalitetsarbete. Kvalitetsmagasinet Live innebär också ett tillfälle att nätverka och byta erfarenheter med andra som brottas med liknande frågor och ett tillfälle där du få fylla på din energi och ladda för nya tag i vardagen.

Första upplagan av Kvalitetsmagasinet Live arrangerades den 22 februari 2012. Den 5-6 september är det dags igen. 

För bokning och mer information: www.kvalitetsmagasinet.se/live

Kvalitetsvård – en mötesplats för bättre vård

Kvalitetsvård är en premiumprodukt från Kvalitetsmagasinet som vänder sig till dig som arbetar med kvalitet inom hälso- och sjukvården. Kvalitetsvård består både av ett veckovis nyhetsbrev med unika artiklar samt konferensen Kvalitetsvård.

På konferensen Kvalitetsvård får du chans att lära av verksamheter som tagit sig an vårdens stora kvalitetsutmaningar och delar med sig av sina tips och råd. Låt dig inspireras av offensiv kvalitetsutveckling som skapar engagemang i organisationen. Sug i dig kunskap om tjänstedesign där patienten visar väg. Då vi specialsyr en del av programmet har du dessutom möjlighet att välja spår efter intresse och diskutera specifika frågeställningar med kollegor – allt för att du ska få med dig ny kunskap och inspiration tillbaka i arbetsvardagen.

Läs mer på www.kvalitetsvard.se