Nycklar till autentiskt ledarskap

Läst Autentiskt ledarskap – nyckel till personlig utveckling och framgång? Det hävdar författaren Marie Herkestam i sin nya bok "Majestic Leadership".

Nycklar till autentiskt ledarskap

Marie Herkestam, författare och entreprenör med en passion för autentiskt ledarskap, presenterar nu sin senaste bok ”Majestic Leadership”. Boken är en guide till personlig utveckling och ledarskap som syftar till att inspirera läsarna att utforska sig själva och utveckla sin potential som autentiska ledare i livet.

”Majestic Leadership” består av åtta nycklar som är utformade för att ge läsarna verktyg att bli autentiska ledare i sitt liv. Varje kapitel introducerar en ny nyckel för att upptäcka nya tillvägagångssätt som stödjer läsarna att vara sig själva i varje given situation, att vara i balans med sig själva och i förhållande till allt och alla omkring dem. Boken innehåller också praktiska övningar och verktyg som hjälper läsarna att bemästra sig själva och hantera livets utmaningar med grace och flow.

Autentiskt ledarskap är nyckeln

Marie Herkestam, som driver sitt företag ”I Sann Anda” tror på att autentiskt ledarskap är nyckeln till personlig utveckling och framgång. Genom sin har hon skrivit denna bok för att hjälpa läsarna att upptäcka sin fulla potential och bli autentiska ledare i sitt liv.

– Jag är övertygad om att autentiskt ledarskap är något som vi alla kan lära oss och använda i våra liv, oavsett vilken roll vi har eller vilken position vi befinner oss i, säger Marie Herkestam. Med denna bok hoppas jag kunna inspirera och stödja läsarna att upptäcka sin egen styrka och förmåga att bli autentiska ledare i sina liv, säger Marie Herkestam.

Kvalitetsprofilen

Kunskapsmaterial

Utbildnings-tv

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.