Dags för Kickoff med Garden Party – en efterlängtad återförening

Sponsrat av Vår Gård Snart infinner sig tiden då vi får ses igen och som vi längtat. Efter ett år av fysisk frånvaro och digital närvaro känns våra sinnen, kläder och frisyrer både trötta, urtvättade och trassliga. Vi är helt klart i behov av att träffa våra kollegor så vi kan få tillbaka lite struktur i tillvaron.

Dags för Kickoff med Garden Party – en efterlängtad återförening

Det finns mycket som är praktiskt med digitala möten, men också mycket som går förlorat. Möjligheten att kika in hos kollegan och bolla en idé när den spontant dyker upp. Att kunna ha en diskussion utan att kollegan tar en paus med förvriden grimas mitt i presentationen. Mest av allt saknar vi gemenskapen som gör att vi är vi. Gänget med samma mål, samma värderingar och samma stolthet. Nu när sommaren är här kan vi äntligen vistas utomhus tillsammans på ett tryggt sätt. Det är dags för en återförening!

På Vår Gård ordnar vi en festlig Kickoff med Garden Party på vår vackra innergård. Låt festlokalen bli ett grönskande festivalområde under bar himmel där god mat, underhållning och skönt häng tar plats. Vi dukar upp inför kvällens middag medan köket tänder grillen. Krocket, boule och kajaker plockas fram och bjuder in till roliga aktiviteter. Här får ni tid att umgås, skratta och kanske ta ett kvällsdopp i skymningen innan det är dags att bege sig till hotellrummet för en god natts sömn. Just nu känns det extra viktigt att få återförenas och hitta tillbaka till lusten och inspirationen som driver oss framåt. En kickoff i det gröna blir ett härligt och avkopplande sätt att ses på igen. Välkomna till hos oss på Vår Gård.

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.