nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Driven Kvalitetschef

Brinner du för för kvalitetsfrågor? Vill du arbeta inom en verksamhet där du får samverka nära med livsmedelsproduktionen och där din insats som Kvalitetschef snabbt blir till ett konkret resultat? Då finns den chansen nu!
Kronfågel söker nu en drivande Kvalitetschef som ska ta ett helhetsgrepp kring dessa frågor.

OM FÖRETAGET

Kronfågel är en del av Scandi Standardkoncernen som är Nordens största kycklingproducent med ledande positioner i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Irland. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling under de starka varumärkena Kronfågel, Danpo, Ivars, Chicky World, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Naapurin Maalaiskana och Manor Farm. Tillsammans är vi ca 3 000 medarbetare och har en omsättning på över sju miljarder SEK. Kronfågel AB är drygt 700 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på kronfagel.se.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för vår anläggning i Valla. Ditt huvudansvar blir att driva och ansvara för frågor kring kvalitet och matsäkerhet. Tillsammans med kollegor från övriga anläggningar och den centrala kvalitetsfunktionen är du också med och driver kvalitetsarbetet inom Kronfågel. Tjänsten innebär personalansvar för 6 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta följande frågor:
•Säkerställa och utveckla kvalitetssystemet BRC
•Återkoppla resultat och avvikelser relaterat till kvalitetsmålen för vårt kontinuerliga förbättringsarbete
•Ansvara för myndighetskontakter vid inspektioner och revisioner
•Ansvara för uppföljning och rapportering av råvaru- och färdigvarukontroll samt reklamationer
•Delta som ansvarig för kvalitetsfrågor i samband med olika projekt inklusive nylanseringar och investeringar
•Ansvara för ett löpande förbättringsarbete
•Leda och coacha dina medarbetare
Du rapporterar till Produktionsdirektören på Kronfågel AB

DIN PROFIL

Du har i botten en högskoleutbildning inom naturvetenskap eller livsmedel. Du har lång erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom livsmedelsbranschen, samt erfarenhet av att jobba med myndighetskontakter. Du har kännedom om relevant lagstiftning och regelverk. Verksamheten är certifierad enligt BRC och kunskap inom området är meriterande.
Du är en erfaren ledare med stor vana av att cocha fram dina medarbetare.

För att lyckas i rollen som kvalitetschef är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Du har förmågan att kunna arbeta helhetsbaserat utan tappa e detaljere som krävs för att lösa dina utmaningar. Du är en duktig relationsbyggare som har förmågan att kommunicera med både interna och externa aktörer.
För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

OM OSS

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Annonsör Kronfågel

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4