Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Group Regulatory Affairs & Quality Manager

Till Bellman & Symfon Group AB söker vi nu en Group Regulatory Affairs & Quality Manager.

Om tjänsten

Group Regulatory Affairs & Quality Manager

Tjänst: Group Regulatory Affairs & Quality Manager

Företag: Bellman & Symfon

Sista ansökan: 2020-09-25

Ansökan: Ansök här

Vårt mål på Bellman & Symfon är att öka livskvaliteten för människor som har en hörselnedsättning eller är döva. Det gör vi genom att utveckla högkvalitativa lösningar inom hörselförstärkning och varseblivning. Syftet med de lösningar vi utvecklar är att bidra till att människor ska känna sig trygga, självständiga och kunna vara socialt aktiva trots de utmaningar en hörselnedsättning eller dövhet kan innebära.

Försäljningen är organiserad i tre geografiska regioner, Europa, Asien-Stillahavsområdet och Nordamerika. Bolaget har egna dotterbolag i Sverige, Norge, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Kina och USA, samt samarbete med ca 45 internationella partners och återförsäljare runt om i världen. Koncerngemensamma funktioner är lokaliserade i Sverige och Kina.

Bellman & Symfon har haft en stabil tillväxt sedan bolaget grundades 1989 och har en uttalad tillväxtstrategi med satsningar på innovation och geografisk expansion. År 2019 uppgick bolagets omsättning till 144 MSEK och antalet anställda var 91 personer. Läs mer på www.bellman.com

Som vår Group Regulatory Affairs & Quality Manager har du ett fullt ut delegerat ansvar för området Regulatory avseende säkerställande av att samtliga våra produkter uppfyller de regelverk och kvalitetskrav som är nödvändiga på respektive marknad. Du har även ett delegerat övergripande ansvar för att upprätthålla och utveckla bolagets kvalitetsledningssystem samt att alla medarbetare arbetar i enlighet med systemet. Bolaget följer ISO 13485 och ISO 9001. Du har en stark kommersiell förståelse och kommer att ha ett nära samarbete med R&D, Produkt- och marknadsavdelningen, Supply samt externa partners och leverantörer. I ditt ansvar för respektive områden ingår t ex uppgifter så som att:
Inom Regulatory
• Upprätta och implementera en strategi för de regelverk och standards som är relevanta för produktportföljen och olika marknader
• Kontinuerligt kontrollera att regelverken och standards efterlevs och att Product Life Cycle Management processen tar hänsyn till dessa
• Regelbundet följa upp och kvalitetssäkra bolagets ”Technical File” så att dokumentationen sköts enligt regelverket
• Driva förbättringsarbete vid eventuella avvikelser
Inom Kvalitet
• Säkerställa och dokumentera bolagets kvalitetsledningssystem
• Säkerställa arbetssätt, ansvarsfördelning och uppföljning
• Informera, utbilda och utgöra stöd för organisationens chefer och merbetare.

Du verkar i en strategisk expertroll inom bolagsgruppen med operativ styrning, ledning, stöd och uppföljning för ditt ansvarsområde och rapporterar direkt till bolagets Group CEO. I arbetet ingår att kontinuerligt rapportera och presentera status när det gäller kvalitet- och regulatoriska frågor till ledningsgruppen.

Den vi söker
Vi söker dig med ca 10 års yrkeserfarenhet inom främst området Regulatory Affairs och vi ser gärna att du har erfarenhet från bolag med egen produktutveckling, produktion och internationell försäljning inom Life Science. Du är väl insatt i regulatoriska frågor på en internationell marknad. Du har även kunskaper och erfarenhet av att implementera, utveckla och skapa förutsättningar för efterlevnad av Kvalitetsledningssystem. Du vet vad som krävs i rollen att både verka som en kravställare när det gäller efterlevnad av regelverk, standarder och kvalitetssystem och att vara insatt i och förstå affärsverksamheten. I grunden har du en relevant högskoleutbildning inom Regulatory Affairs och Kvalitetsledning samt har gedigen praktisk erfarenhet av att arbeta inom området i en global organisation.
För att lyckas i denna expertroll krävs att du är trygg i dig själv, har stark kommunikativ förmåga och är kravställande men samtidigt stödjande. Du vet att vägen till framgång är att få med dig hela organisationen och att få alla att känna att regelverket och kvalitetssystemet är ett stöd i arbetet och en nyckelfaktor för framgång inom vår bransch. Bellman & Symfon driver en internationell verksamhet vilket kräver att du utöver svenska även behärskar engelska i tal och skrift.

Om du vill bidra till människors ökade livskvalitet, arbeta i ett bolag där du kan göra skillnad och känner att det är just dig vi söker, hör av dig eller skicka in din intresseanmälan redan idag.

Ytterligare information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Anne Palmgren tfn 0707-12 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 25 september. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.