Happident söker kvalitetschef

Om tjänsten

Happident söker kvalitetschef

Tjänst: Happident söker kvalitetschef

Företag: Happident

Sista ansökan: 2024-07-05

Ansökan: Ansök här

Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum, Vi jobbar för att attrahera Sveriges mest framstående och engagerade medarbetare i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter erbjuds en kundupplevelse i världsklass.

Om Happident
Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är på en utvecklingsresa tillsammans och har målsättningen att inom de närmaste åren både utveckla och expandera verksamheten. Happident är grundat av tandläkare och ägs av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Som kvalitetschef utgår du från vårt huvudkontor i centrala Göteborg, här arbetar du nära såväl kliniskt verksamma kollegor som företagsledningen och har ett tätt samarbete med vår vd och ingår i ledningsgruppen. Du har ett övergripande ansvar för uppföljning av systematiskt kvalitetsarbete inom vårdarbete/odontologi, vårdhygien, medicinteknisk säkerhet, strålsäkerhet, läkemedel, miljö och informationssäkerhet. Initialt innebär tjänsten även att säkerställa regional/lokal implementering.
Det är du som kvalitetschef som ansvarar för odontologiska råd och handlägger allvarliga avvikelser.
Rollen innefattar även vissa administrativa uppgifter så som framtagning av odontologiskt bokslut, patientsäkerhetsberättelser och strålsäkerhetsberättelse.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som kvalitetschef krävs de att du är legitimerad tandläkare med många års erfarenhet samt att du besitter stor och omfattande klinisk kunskap inom hela området tandvård.
Du har förmågan att upptäcka fel och brister och är inte rädd för att påtala detta och gå vidare för att utarbeta nödvändiga åtgärder, du trivs med verksamhetsnära arbete och ser vikten av att tidigt upptäcka brister med fokus på utvecklingsmöjligheter. Du är väl bekant med Patientsäkerhetslagen och förstår värdet av kvalitet inom tandvård.
För att du ska trivas hos oss på Happident bör du vara bekväm med att arbeta i en föränderlig organisation. Vi tror att förändringar för oss framåt och att ett gott samarbete är en bra grund då vi tillsammans strävar efter Happidents visioner och mål. Det är mycket meriterande om du tidigare deltagit i att kvalitetssäkra processer eller på annat sätt arbetat med kvalitetssäkring.

Vad kan vi erbjuda dig?
Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök HÄR

Kvalitetsprofilen

Förbättringsarbete

Kunskapsmaterial

Karriär

Utbildnings-tv

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.