HR chef

Om tjänsten

HR chef

Tjänst: HR chef

Företag: Caffè Nero

Sista ansökan: 2021-02-28

Ansökan: Ansök här

Caffè Nero söker en HR chef!

Caffè Nero expanderar i Sverige och söker en verksamhetsnära, kulturbärande HR chef som delar våra värderingar och intresse för verksamhetens hjärta – våra coffee shops. HR är en nyckelfunktion och kommer att spela en viktig roll för framgången för Caffè Nero Sverige. Du blir en del av vår ledningsgrupp och sitter på vårt kontor i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att erbjudas en ansvarsfull roll som HR chef där du är en nyckelperson i uppbyggnaden av organisationen och utvecklingen av HR funktionen. Du kommer att få möjligheten att arbeta brett och verksamhetsnära inom ditt området, vilket bl.a. innebär att arbeta med utveckling och förbättring av befintliga strukturer och processer, kompetensutveckling och utbildning, rekrytering, arbetsrätt och generella HR-frågor.

Du får arbeta både strategiskt och operativt vilket innebär nära kontakt med Store Managers i våra coffeeshops samt övriga chefer inom organisationen. Som ett led i vårt värdegrundanade arbete besöker du alla coffeshops regelbundet och arbetar ständigt med att identifiera talanger inför kommande nya coffeshops. I funktionen ingår även ansvar för hantering av löner, vilka vi gör i lönesystemet Caspeco. Du ingår i den svenska ledningsgruppen för Caffè Nero och rapporterar till VD.

Din profil

Vi vill att du som söker har en för tjänsten relevant universitets/högskoleutbildning, samt 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete som HR ansvarig, HRBP eller liknande. Du är en generalist och det här är troligen ditt nästa steg i karriären där du administrativt och operativt ansvarar för HR funktionen inom Caffè Nero Sverige. Du behöver också kunna påvisa erfarenhet av strategisk höjd, eftersom att det är en del av ditt ledningsarbete. Vidare vill vi att du kan din arbetsrätt och vara van att servicera och coacha våra chefer och medarbetare. Meriterade är om du är stark inom training och har erfarenhet av att arbeta i en kulturdriven organisation. Gällande lönehanteringen bör du ha grundläggande kunskap om löneadministration då uppgiften innebär förståelse för olika sorters frånvaro, raster och OB-tid. Har du tidigare arbetat inom hotell- och restaurangbranschen kommer du att ha ett försprång, och ett ännu större om du specifikt har arbetat med caféverksamhet. Du behöver kunna kommunicera väl i tal och skrift på Svenska men även på Engelska då vårt moderbolag ligger i UK.

Du som person

Som person är du handlingskraftig och kan självständigt driva ditt arbete framåt och se till att saker och ting blir gjorda. Du kommer initialt att arbeta ensam i din funktion i Sverige, med stöd från Caffe Nero Groups HR Director och gruppens HR community, och bör därför trivas med detta och att tillsammans med övriga servicekontoret arbeta för företagets fortsatta tillväxt. Vi tror att du är en person som har en mycket god kommunikationsförmåga som kan engagera och entusiasmera andra. Du bör trivas med att arbeta strukturerat, pragmatiskt och flexibelt då det är arbetssätt som präglar oss i den fas och bransch som vi befinner oss i.

Är det här du eller någon du känner?

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning och startdatum sker enligt överenskommelse. Det viktiga för oss är inte att det går snabbt, utan att det blir rätt.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem och vi behandlar inte ansökningar som inkommer på annat sätt med anledning av GDPR. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 28 februari 2021.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta vår CEO Johannes Örnemark på johannes.ornemark@caffenero.com.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.