HR- och Kvalitetschef

Om tjänsten

HR- och Kvalitetschef

Tjänst: HR- och Kvalitetschef

Företag: Baosteel Tailored Blanks Sverige AB

Sista ansökan: 2021-11-14

Ansökan: Ansök här

Tilltalar en internationell miljö med hög puls? Drivs du av att sätta kvalitet i främsta rummet? Har du lätt för att bygga förtroende och relationer med andra människor?

Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

 • Som HR- och Kvalitetschef är du processägare för företagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete samt HR-funktion. Ditt ansvar är att se till att företaget lever upp till de interna och externa krav som finns på verksamheten. Du företräder företaget gentemot myndigheter och certifieringsorgan.
 • En viktig del av rollen är att kontinuerligt utveckla arbetet inom dina ansvarsområden; HR och kvalitet, och att ständigt förbättra rutiner och processer för arbetet kopplat till dessa.
 • Genom ditt miljö- och arbetsmiljöansvar verkar du aktivt för en god arbetsmiljö samt för ett inkluderande och jämställt klimat på arbetsplatsen.
 • Du har ständigt fokus på att höja medarbetarnas engagemang och trivsel. Du stöttar dina chefskollegor och övrig organisation i personal- och kvalitetsfrågor, stora som små.
 • Du ingår i företagets ledningsgrupp och bidrar till företagets strategiska arbete och utveckling.

Baosteel som företag

Baosteel Tailored Blanks Sverige AB är ett förstahandsval för innovativa, kundanpassade lösningar inom metallarbete i Norden och angränsande regioner.

Baosteel Tailored Blanks är Europas ledande tillverkare av lasersvetsade ämnen till fordonsindustrin. Kunderna finns bland de flesta fordonstillverkare och deras underleverantörer. Europeiska huvudkontoret finns i Tyskland och är helägt av Baosteel i Kina. Det svenska dotterbolaget i Olofström etablerades 2005. I anläggningen sker produktion av lasersvetsade ämnen och klippta plåtar i två helautomatiserade lasersvetslinjer samt två klipplinjer.

Vi hanterar olika stålsorter: varmvalsade, kallvalsade, galvaniserade, mangan-bor, mikrolegerade – allt resulterar i skräddarsydda ämnen som uppfyller de högsta säkerhetskraven.

Du blir en del i ett företag som upplevs vara en stabil arbetsgivare med stort fokus på strategiskt tänk och mycket framtidstro.

Vill du veta mer? Titta gärna in på hemsidan

Vem är du?

 • Som person är du relationsbyggande, kommunikativ och inkluderande. Du har även en stor analytisk förmåga, är organiserad och slutför alltid dina arbetsuppgifter på ett kvalitativt sätt. Du ser problem som en utmaning och hittar gärna en praktisk lösning för att agera och därefter åtgärda problemet.
 • Du motiveras av att utveckla och följa de system, processer, mål och tidsramar som har definierats av organisationen och att vara disciplinerad i arbetet med uppgifter.
 • Du har lätt för att övertyga andra att bidra med idéer och skapa nya möjligheter, och även uppmuntra och entusiasmera för att hitta fantasifulla lösningar på svåra problem. Du tycker om att vägleda, ge råd, coacha och i allmänhet stötta medarbetare.
 • Du har även fallenhet för att bygga upp kämparanda och att uppmuntra andra att göra sitt bästa.

Din erfarenhet

 • Du har några års erfarenhet från ledande roller inom kvalitet och personal sedan tidigare.
 • Du är utbildad och har arbetat med IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och har för vana att leda och utveckla internrevision samt agera revisionsledare.
 • Vi ser gärna att du har ansvarat och utvecklat kvalitetssäkring inom APQP processen sedan tidigare.
 • Du har troligtvis en bakgrund från tillverkande industri och har du dessutom kunskap av LEAN är det ett extra plus.
 • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Tjänsten

Heltid, tillsvidare. Start omgående enligt överenskommelse.

Ort

Olofström

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV och personligt brev. Om du har frågor kring ansökan kan du kontakta Annika Zimmerman, 0733 60 60 30 eller maila till annika@engqvistzimmerman.se

Med anledning av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Tidsplan

Sista ansökningsdag är 14 november. Men vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.