Internrevisor till Region Västmanland

Om tjänsten

Internrevisor till Region Västmanland

Tjänst: Internrevisor till Region Västmanland

Företag: Region Västmanland

Sista ansökan: 2020-08-12

Ansökan: Ansök här

Vi förstärker nu vårt team och söker dig som vill arbeta som internrevisor hos oss!

Som internrevisor arbetar du mot hela Region Västmanland och får därigenom inblick i många olika typer av verksamheter. Rollen innebär många samarbeten och ett stort kontaktnät. Uppdraget ger möjlighet till personlig utveckling och regionövergripande förståelse samt möjlighet till att utveckla roll och arbetssätt. Låter detta intressant? Läs gärna vidare för att få veta mer om tjänsten och lära känna vår verksamhet bättre!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

För att säkerställa att Region Västmanlands integrerade ledningssystem fungerar på avsett sätt och för att verifiera att aktiviteter och dess resultat överensstämmer med uppsatta mål, genomförs kontinuerligt interna revisioner. Resultatet från de interna revisionerna ska både användas som ett beslutsunderlag för ledningen och fungera som ett verktyg i det ständiga förbättringsarbetet.

I rollen som internrevisor arbetar du i par med annan revisor efter en fastställd revisionsplan. Revisionsresultatet dokumenteras i en revisionsrapport och eventuella avvikelser och förbättringsförslag i avvikelsehanteringssystemet. Uppföljning av revisionerna sker systematiskt i samarbete med aktuella sakområden.

Revisonen är integrerade och i nuläget revideras sakområdena miljö, arbetsmiljö, informationssäkerhet.

Om arbetsplatsen

Centrum för administration hanterar områden som juridik, säkerhet och trygghet, arkivering, diarieföring, ärendehantering, systemförvaltning samt internrevision. Verksamheternas uppdrag är att bidra med kvalificerad specialistkompetens genom att driva, bevaka och utveckla frågor inom de olika kompetensområdena. Uppdragens spännvidd är betydande, från koncernstrategiska frågor till direkt operativa uppgifter.

Som internrevisor hos oss kommer du tillhöra en arbetsgrupp om fem personer där du tillsammans med vår nuvarande internrevisor ansvarar för internrevisionen medan de tre övriga i arbetsgruppen arbetar med ledningssystemet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande formell kompetens, du har även en godkänd utbildning inom internrevision. Vi ser det som meriterande om du har kunskap om kvalitetsarbete generellt och om ISO-standarder, ledningssystem och internrevision specifikt. Erfarenhet av miljöarbete ser vi som starkt meriterande för tjänsten.

För att trivas i rollen bör du ha en god förmåga att analysera och strukturera information och problemställningar samt ha en god förmåga att såväl skriftligt som muntligt redovisa analyser och förslag till förbättringar. Vi värdesätter din förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt med människor på alla nivåer i organisationen. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2020.

Intervjuer planeras att genomföras 24/8 och 26/8.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Jan Hallberg
Administrativ direktör
021-17 51 45

Anna-Karin Jansson
Vision
021-17 68 54

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.