KMA-samordnare till Serneke Bygg Öst

Om tjänsten

KMA-samordnare till Serneke Bygg Öst

Tjänst: KMA-samordnare till Serneke Bygg Öst

Företag: SERNEKE

Sista ansökan: 2019-09-29

Ansökan: Ansök här

Serneke fortsätter sin expansionsresa och förstärker arbetsstyrkan i Stockholm med ännu fler engagerade kollegor. Just nu söker vi en driven kvalitets, miljö- och arbetsmiljösamordnare med stort fokus på miljö, som vill vara med på vår resa framåt. Du har många kontaktytor både internt och externt och arbetar som en central funktion inom Sernekes KMA-avdelning.

I rollen som KMA-samordnare arbetar du med att stötta projekt och utveckla KMA-arbetet i de olika projekten. Du ska genom att hålla internutbildningar se till att öka medvetenheten och kunskapen i KMA-frågor samt skapa och förbättra mallar och arbetssätt. En stor del av rollen innebär att vara ute i våra projekt och följa upp samt säkerställa att arbetet förbättras och efterlevs.

Vi söker dig som är engagerad och gärna gör det lilla extra. Du arbetar självständigt, tar ansvar och har gedigen erfarenhet inom KMA med fokus på M:et, det vill säga miljö. Förutom kunskap har du ett driv och våga tänka på annorlunda sätt. Du är handlingskraftig, tycker om högt tempo och ser lösningar där andra ser problem. Du har erfarenhet av en tjänst inom byggbranschen som KMA- eller miljösamordnare. Du har ett stort intresse för miljö och god kunskap om miljöcertifieringar av byggnader såsom Miljöbyggnad, BREEAM etc. Du har också kunskap av att arbeta med arbetsmiljöfrågor i byggprojekt.  Du talar och skriver svenska obehindrat och har B-körkort och har god datorvana där arbete med Byggsamordnaren är meriterande.

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsspecialist Jeanette Britan på jeanette.britan@serneke.se

Sök redan idag då urval sker löpande och till dess att rätt kandidat är hittad. 

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1150 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra. Håller du med om det och vill vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? -Då är det dig vi söker. 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.