Kvalité och miljösamordnare för XR Bolagen i Skövde

Om tjänsten

Kvalité och miljösamordnare för XR Bolagen i Skövde

Tjänst: Kvalité och miljösamordnare för XR Bolagen i Skövde

Företag: XR Bolagen

Sista ansökan: 2019-04-21

Ansökan: Ansök här

XR Logistik erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom logistik, transport, frakt, miljö- och anläggningstjänster. Med kontor i Skövde och Lidköping har vi Skaraborg som utgångspunkt men hela Norden är vår marknad.Ingen kund är för liten eller för stor – oavsett behov är vårt mål att leverera effektiva, lönsamma lösningar. Vi arbetar när våra kunder för att kunna anpassa och skräddarsy den bästa lösningen för var och en.

Om tjänsten
Som kvalité och miljösamordnare driver och formar du processer kring hur XR bolagen arbetar med kvalité, arbetsmiljö och miljö. Du kommer stötta och arbeta nära VD, driftchefer och driftansvariga i deras dagliga arbete i frågor för kvalitets- och miljöarbete med fokus på förbättringar och högt kvalitetsutfall.

I din roll som kvalité och miljösamordnare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
– Utveckla processer och rutiner inom kvalité, arbetsmiljö och miljö
– Statistik och uppföljning av bolagens kvalitetsmål och miljömål
– Stötta vid skyddsronder, internrevisioner och avvikelser
– Koordinator för bolagens ISO-certifikat
– Håller i interna utbildningar inom området

Vi skulle beskriva detta som en roll där du får möjlighet att arbeta självständigt med mycket eget ansvar men du ingår i stabsgruppen om 10 personer som sitter i Skövde.

Om dig
Det är din personlighet som kommer att avgöra om du är rätt person för oss men en bakgrund inom kvalité och miljö kommer också väga tungt. Utbildning inom kvalité och miljö skulle vara meriterande men arbetserfarenhet värderas lika högt. Eftersom du kommer att kommunicera med många människor både internt och externt är förmågan att kommunicera och skapa driv och energi i möten ett vinnande koncept. Utvecklingsarbete kräver kreativitet, handlingskraft och resultatfokus och du har dessutom förmågan att få med dig andra ” på tåget”. Du trivs nog bäst när det är flera saker på gång så att du får planera och strukturera din tid för att vara så effektiv som möjligt. De som möter dig skulle beskriva dig som positiv och stabil person. Om du känner igen dig i det vi har beskrivit här och du dessutom tycker tjänsten låter intressant ser vi verkligen fram emot att träffa dig.

Viktigt för tjänsten är:
-Strukturerad och initiativtagande
-Goda kunskaper i Office-paketet
-Körkort B är ett krav

Placering vid kontoret i Skövde.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Vill du verka i ett framgångsrikt och värderingsstyrt företag, där våra värdeord flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn genomsyrar verksamheten ska du söka dig till oss. Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Om ansökan
Sök så snart som möjligt, dock senast 21 April 2019. Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP och MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Frida Grandt 036-351036 eller frida.grandt@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan senast den 21 April 2019.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.