Kvalitet och Miljöansvarig till expansivt byggföretag

Om tjänsten

Kvalitet och Miljöansvarig till expansivt byggföretag

Tjänst: Kvalitet och Miljöansvarig till expansivt byggföretag

Företag: BCA Entreprenad AB

Sista ansökan: 2018-06-15

Ansökan: Ansök här

OM TJÄNSTEN

Är ISO 9001, 14001 och 45001 något du brinner för?
Är arbetsmiljö, hållbarhet och internrevisioner något du kan och gillar att jobba med?
Vill du vara med och förbättra och utveckla en expansiv verksamhet?
Läs vidare, för då har vi jobbet till dig!

OM FÖRETAGET

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare. Det finns ett tydligt tillväxtmål och nu behöver BCA fylla på med en ny Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöansvarig.

ARBETSUPPGIFTER

Som Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöansvarig på BCA ingår du i staben och är direktrapporterade till VD. Du har huvudansvaret för BCAs verksamhetssystem och ser till så att bolaget följer ISO standarder. Du arbetar även med miljöansvaret och hållbarheten för att se till så att miljöplaner följs samt följer upp arbetat både på kontor och i verkstad. Du leder skyddskommittén och ansvarar för det systematiska arbetsmiljö och brandskyddsarbetet. Genomför skyddsronder och är bolagets primära kontakt mot arbetsmiljöverket. Utöver detta så har du ambition och kraft att förbättra och utveckla BCAs verksamhet.

  • Anpassa verksamhetssystem enligt ISO standard
  • Skapar rutiner och policys för verksamheten
  • Utföra internrevisioner i projekt
  • Ansvara för externrevisioner
  • Leda arbete rörande avvikelser och genomförandebeskrivningar
  • Följa och supportera miljöarbete. Miljöansvarig för kontor och verkstad
  • Ansvara för arbetsmiljö i kontor och verkstad.
  • Ansvarar för det systematiska arbetsmiljö och brandskyddsarbetet
  • Leda skyddskommittén

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har erfarenhet av likande roll och arbete. Du har god insikt i vad ISO standarder innebär och hur man jobbar och anpassar verksamheten mot dem. Du är noggrann och förstår vikten av att dokumentera och följa upp ditt och andras arbete. Du har erfarenhet av att jobba i verksamhetssystem och det är väldigt meriterade med kundskaper i Povel. Du ansvarar och deltar aktivt hanteringen av revisioner både internt och externt. Du är professionell, noggrann och strukturerad och gillar att ta egna initiativ. Det krävs att du är väldigt självgående och kan arbeta utan stöd eller vägledning.
Du har lätt för att skapa och utveckla goda relationer både internt och externt och lägger stor vikt vid integritet och agerar med gott omdöme. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har körkort.

ÖVRIGT

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad.
Vid frågor kontakta Regionchef Kevin Brandt Leander på 040-120200.
Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Typ av anställning – tillsvidare på heltid.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.