Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitet- och utvecklingschef till sektor vård och omsorg

Om tjänsten

Kvalitet- och utvecklingschef till sektor vård och omsorg

Tjänst: Kvalitet- och utvecklingschef till sektor vård och omsorg

Företag: Skövde kommun

Sista ansökan: 2020-11-01

Ansökan: Ansök här

Vill du ha ett kreativt och utvecklande arbete där du tillsammans med engagerade medarbetare gör skillnad för kommunens medborgare?

Då är denna tjänsten något för dig. Utvecklingsenheten inom sektor vård och omsorg kännetecknas av samarbete, kompetens och framåtdriv. Enheten har en stödjande och styrande funktion i sektorns kvalitets- och utvecklingsarbete med utgångspunkt i verksamheten. Som kvalitet- och utvecklingschef får du en unik roll med stor påverkansmöjlighet och möjligheten att leda en enhet med bred kompetens och många specialistfunktioner.

Sektor vård och omsorg erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Vår verksamhet präglas av trygghet, ansvarskänsla och ett respektfullt bemötande.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER

Som kvalitet- och utvecklingschef har du det övergripande ansvaret för sektorns strategiska kvalitets- och utvecklingsarbete. I rollen ingår också ansvar för enhetens personal, verksamhet och ekonomi. Du är en given del i sektorns ledningsgrupp och lokomotivet i att implementera och utveckla processarbetet inom sektorn. Till ditt förfogande har du ett team med specialister inom bland annat kvalitet, verksamhetsutveckling och digitalisering. Tillsammans arbetar ni med värdeskapande utveckling med fokus på processarbete, digitalisering och välfärdsteknik. Arbetet sker i nära samarbete med sektorns övriga chefer och verksamhetens behov och syfte är utgångspunkten.

Du samverkar löpande med övriga sektorer och andra aktörer i kvalitets- och utvecklingsfrågor och är den som fungerar som kontaktyta för kommunens LOV-företag.

KVALIFIKATIONER

För att trivas och lyckas i rollen som kvalitets- och utvecklingschef behöver du ha en högskoleutbildning som är relevant för området, ett stort intresse för och kunskap om digitalisering och välfärdsteknik samt flera års erfarenhet av kvalitetsarbete och utvecklingsarbete inom vård och omsorg.
Du behöver även ha stor vana vid att arbeta processinriktat med ständiga förbättringar samt processledning och vi ser det som meriterande om du har kunskap om, och erfarenhet av, SIQ.

Du har förmågan att se till verksamhetens helhet samt är nyfiken, orädd och engagerad. Du drivs av att leda förändringsarbete och gör detta självständigt utifrån erfarenhet och kunskap.

Du har en kommunikativ förmåga och du har förmågan att skapa engagemang och delaktighet i en grupp kompetenta, självständiga medarbetare som arbetar inom många olika områden. Du ser möjligheten med mångfald och vet hur du ska låta medarbetarna driva arbete och utvecklas i sina respektive roller.

Välkommen med din ansökan redan idag, du söker tjänsten genom att följa länken nedan.

Ansök här.

ÖVRIGT

Intervjuer planerar vi att genomföra den 16 och den 19 november.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

KONTAKT
Linda Pettersson, HR-partner
linda.pettersson@skovde.se
0500-498393

Edith Garö Ljung, HR-partner
edith.garo.ljung@skovde.se
0500-498512

 

Fler lediga jobb på Kvalitetsmagasinet karriärssida.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.