Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitets och hållbarhetsutvecklare

Om tjänsten

Kvalitets och hållbarhetsutvecklare

Tjänst: Kvalitets och hållbarhetsutvecklare

Företag: EuroMining

Sista ansökan: 2020-06-10

Ansökan: Ansök här

För oss på EuroMining är det viktigt att skapa en trygg arbetsmiljö och att värna om den miljö vi verkar i. Ditt uppdrag kommer därför att vara av stor betydelse – både för vårt företag men också för en hållbar framtid. Vi har under de senaste åren byggt upp ett stabilt kvalitetsledningssystem med tydliga processer, rutiner och riktlinjer och nu är vi redo att ta nästa steg. Vi söker därför dig som med entusiasm och en drivkraft utöver det vanliga vill bli en viktig del i vårt förbättringsarbete med fokus på kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet.

Om tjänsten
Du har goda möjligheter att tillsammans med övrig ledning utforma innehållet i detta uppdrag men vi tror att detta kommer att
vara en naturlig del:

  • vara EuroMinings expert och bollplank på området kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö,
  • verka för att EuroMinings verksamhet bedrivs på ett sådant sätt att vi lever upp till lagkrav, våra kunders förväntningar och vår certifiering ISO 9001:2015 och 14001:2015,
  • vara ett aktivt stöd i EuroMinings systematiska arbetsmiljöarbete,
  • vara förändringsledare och med varm hand guida verksamheten i vår ambition att uppnå hög efterlevnad av våra processer och rutiner,
  • förvalta vårt kvalitetsledningssystem i SharePoint och hjälpa oss att få största möjliga nytta av systemet.

Om dig
För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha relevant kompetens för uppgiften. Det spelar ingen roll hur du lärt dig så länge du är kunnig och har ett genuint intresse för området.

Du behöver ha god IT-vana och är du en fena på SharePoint eller har lätt för att lära dig nya system underlättar det din arbetsdag.

Vi är ett litet gäng tjänstemän och som ett resultat av det blir varje medarbetares insats betydelsefull och synlig. Det ställer krav på att vi är prestigelösa samtidigt som det ger var och en stora möjligheter att vara med och påverka.

Och dina personliga egenskaper?
Du har en positiv inställning och förmåga att engagera andra – och på så sätt lyckas du leverera resultat. Dessutom tycker du om att vara påläst och kan omvandla nya rön och ny teknik till nyttiga verktyg i EuroMinings förbättringsarbete.

Om vårt erbjudande
Det finns möjlighet att forma innehållet i detta uppdrag utifrån din kompetens och dina intresseområden. Hos oss får du arbeta med kunniga och ambitiösa kollegor. Vi har en stark vilja att förbättra vår verksamhet och kommer att värdesätta dina insatser. Vi erbjuder flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag.

Om anställning och rekrytering
Tillsvidare anställning
Omfattning kan anpassas utifrån dina önskemål om deltid eller heltid.
Tillträde efter överenskommelse men så snart som möjligt.
Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer omgående. Vår ambition är att ha en tidseffektiv rekryteringsprocess så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi behandlar all information konfidentiellt.

Varmt välkommen att höra av dig!

CFO Lars-Åke Augustsson 070-587 59 20

Ansökan mailas till lars-ake.augustsson@euromining.se

 

 

Bloggar

Böcker

Platsannonser

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.