Kvalitets- och miljöansvarig till Stece Fjädrar i Mönsterås

Om tjänsten

Kvalitets- och miljöansvarig till Stece Fjädrar i Mönsterås

Tjänst: Kvalitets- och miljöansvarig till Stece Fjädrar i Mönsterås

Företag: Stece Fjädrar

Sista ansökan: 2018-09-23

Ansökan: Ansök här

Som kvalitets- och miljöansvarig arbetar du såväl operativt som strategiskt. Du ansvarar för att utveckla och fastställa processer och rutiner i verksamhetssystemet. Tillsammans med VD, processägare och övrig personal ser du till att företaget kvalitets- och miljösäkras utifrån gällande affärsidé, kvalitets- och miljöpolicy samt företagsstrategier. Vi ser gärna att du har erfarenheter från fordonsindustrin och att du har kunskaper inom IATF16949.

Dina arbetsuppgifter
• Utveckling och underhåll av kvalitets- och miljöledningssystem
• Medverka och utföra APQP, SQAP och PPAP
• Utveckla, förbättra och effektivisera mätteknik
• Ansvarar för att utfalls- och fulltaktsprover genomförs enligt kundkrav
• Ansvarar för att driva, genomföra t.ex. MSA och FMEA
• Ansvar för process- och produktrevisioner
• System för Kemikaliehantering
• Orsaksutredning och administration av reklamationer och avvikelser

I dina arbetsuppgifter ingår även att kommunicera kvalitet in i processer, instruktioner, rutiner och utbildning. Du har även ansvar för att ge stöd och träning till operatörer i kvalitetsstyrning.

Din profil
Du har en god teknisk förståelse och erfarenhet av industriell produktion med en teknisk utbildning i grunden, gärna på högskolenivå. Som person är du trygg med att driva frågor självständigt, samtidigt som du säkerställer gott samarbete för att lösa problem på bästa sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektarbete och projektledning. Erfarenhet av mättekniskt arbete är meriterande. Du har förmågan att vara saklig och ser möjligheter snarare än problem, är flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska vara en god kommunikatör med en pedagogisk förmåga.

Tjänstgöringsort: Mönsterås

Din ansökan
Låter det intressant? I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg på telefon 076- 946 83 30. Sista ansökningsdag 2018-09-23. Ansök på www.onepartnergroup.se

Urvalsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om kunden
Stece Fjädrar AB är i dag en ledande producent inom spiralfjädrar, tråddetaljer och ringar. Vår affärsidé är att vara en pålitlig partner i sammanhang där vi kan bidra med kompetens, kunskap och en kostnadseffektiv produktion av fjädrar. Bolaget har 35 anställda och försäljningen 2017 uppgick till 64 MSEK

Stece Fjädrar ingår Lesjöforsgruppen som är en ledande fjädertillverkare med internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av fjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov. Vår problemlösningsförmåga är ett av de starkaste argumenten för att anlita oss.

www.stecefjadrar.com
www.lesjoforsab.com

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.