Kvalitets- och miljöansvarig

Om tjänsten

Kvalitets- och miljöansvarig

Tjänst: Kvalitets- och miljöansvarig

Företag: Gustavsbergs Rörsystem AB

Sista ansökan: 2021-07-03

Ansökan: Ansök här

I en tät dialog med kunder är du den tekniska länken mot våra leverantörer och certifieringsorgan. Du kommer att arbeta genom vårt verksamhetssystem med kontinuerligt förbättringsarbete. Vi har stort kundfokus, för att bibehålla och utveckla vår position som marknadsledande leverantör av gjutna rörsystem inom MA-system® och även vidareutveckla övriga produktområden så blir du en viktig del av vår förflyttning framåt.

Gustavsberg Rörsystem har levererat produkter av högsta kvalitet inom VVS och VA sedan 1947. Våra produkter är synonyma med hög kvalitet, lång livslängd och vi har ett stort miljöfokus som sträcker sig över produkternas hela livscykel. I verksamhetssystemet ingår följande: ISO 9001, ISO14001, 3:e parts certifieringar.

Kvalitets- & Miljöansvarig

 • Dina arbetsuppgifter är att inspirera, vägleda och koordinera organisationen med fokus på kvalitet och miljö.
 • Vårt mål är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring.
 • Vidare kommer du att planera och driva det strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbetet från daglig styrning till måluppföljning.
 • Du ingår i kvalitetsgrupp, utvecklingsgrupp samt ledningsgrupp och är direkt underställd VD.
 • Vi håller idag en hög kvalitet i alla led, du blir lösningen till att vi blir ännu bättre! I tjänsten ingår arbete med miljövarudeklaration för byggprodukt (EPD) och livscykelanalys (LCA).

Våra Önskemål till dig

 • Är att du har en teknisk högskoleutbildning eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
 • Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, är det inom bygg & anläggning eller VA/VVS-branschen väger det extra tungt.
 • Du har erfarenhet av revisionsarbete inom ISO9001 och ISO14001.

Vi söker dig som

 • Har ett stort engagemang och intresse för teknik, kvalitets- och miljöfrågor. Som person är du självgående, strukturerad och handlingskraftig.
 • Du inspireras av att vara ett bollplank och coach för både chef som produktion.
 • I din roll kommer du att ha många kontakter, internt såväl som externt, och kommunicerar enkelt med alla i en organisation.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
 • Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag.

Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar. Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats. För oss är en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt och vi erbjuder våra anställda aktiviteter och förmåner med fokus på hälsa. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Håller du med oss? Om så är fallet tycker vi du ska bli en del av vår familjära och sociala kultur.

Kontakt

I detta ärende samarbetar Gustavsbergs Rörsystem med AW Urval. Frågor angående tjänsten besvaras av Malin Brandqvist på tel. 0738430125, malin@awurval.se eller Ann Willner på tel. 0760258008, ann@awurval.se

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.