Kvalitets- och miljöledare till PartnerTech Karlskoga AB

Om tjänsten

Kvalitets- och miljöledare till PartnerTech Karlskoga AB

Tjänst: Kvalitets- och miljöledare till PartnerTech Karlskoga AB

Företag: PartnerTech AB

Sista ansökan: 2020-08-16

Ansökan: Ansök här

Om jobbet

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permec Group. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin och fordonsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.

Produktionen är uppdelad i avdelningar svarvning, fräsning och montering. Maskinparken består av ett 80-tal CNC-maskiner samt övrig utrustning.

Vi som arbetar på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete.

PartnerTech är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Kvalitets- och Miljöledare till PartnerTech Karlskoga AB

Här får du med erfarenhet och stort engagemang, möjligheten att ansvara för kvalitets- och miljöfrågor på ett företag i tillväxt. Triggas du av resultat och att skapa strukturer? Är du duktig på att kommunicera på bred front samt att implementera riktlinjer och rutiner så att det blir enkelt och tydligt att göra rätt? Här får du vara med och vidareutveckla kvalitets- och miljöorganisationen på ett företag som befinner sig i stark medvind. Välkommen till PartnerTech Karlskoga AB!

Bakgrund

Som kontraktstillverkande har vi på Partnertech gjort en kraftig omsättningsökning de senaste åren. Med en toppmodern anläggning där kvalitet och kunnande står i fokus är man en given samarbetspartner när det handlar om komplex bearbetning av produkter. Kunderna återfinns primärt inom försvarsindustrin men även inom hydraulik och annan industri.

Det händer mycket i företaget och det är en spännande tid att kliva in som kvalitets- och miljöledare. Här kommer du att ha en viktig roll i företagets fortsatta kvalitets- och miljöarbete.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitets- och miljöledare har du personalansvar samt ansvar för att driva och utveckla företagets kvalitets- och miljöavdelning. Detta innebär bland annat:

 • Mäta och följa upp avdelningens KPI:er och skapa metoder för att nå målen
 • Underhålla, uppdatera och följa upp företagets kvalitets- och miljöledningssystem
 • Säkerställa att arbetet sker enligt rådande lagstiftning och kundspecifika krav
 • Stötta organisationen vid frågor som rör kvalitet och miljö
 • Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
 • Skapa program för produktrevisioner
 • Kontakt med kunder i reklamations- och projektfrågor
 • Upprätthålla miljöaspektregister och produktionsnära miljömål
 • Medarbetar- och lönesamtal med nu totalt 7 medarbetare
 • Samarbeta med företagets Kvalitet- och Miljöchef.

Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta implementering och utveckling av ett verktyg för ständiga förbättringar samt uppföljning och analys av avvikelser. I rollen rapporterar till företagets Kvalitet- och Miljöchef.

Din profil

Vi söker dig som med stort engagemang vill driva företagets kvalitets- och miljöarbete och som föredrar när fokus riktas mot resultat. Vidare söker vi en person som samarbetar med andra och ser samarbetet som en möjlighet till ett kontinuerligt lärande och utveckling. Vi vill också att vår kvalitets- och miljöledare skall vara öppen och prestigelös i sin kommunikation.

Förutom ovanstående egenskaper bör du också ha följande kompetens:

 • Mycket goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001.
 • Relevant utbildning inom Kvalitetsområdet.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska – såväl i tal som skrift.
 • Erfarenhet från tillverkande industri, framför allt bearbetning.
 • Erfarenhet av interna revisioner
 • Kunskaper i 8D, 4M, MSA, SPS

Det är meriterande om du har erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete i en komplex miljö. Det är även en fördel om du har dokumenterade kunskaper inom ex AQAP, ISO/TS och PPAP.

Ansökningstiden fortlöper under vår semesterperiod vilket också innebär begränsning av kontakt under perioden men vi är åter på plats för vidare upplysningar under v. 33. Ansök här.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.