Kvalitets- och miljösamordnare

Om tjänsten

Tjänst: Kvalitets- och miljösamordnare

Företag: Stenvalls Trä AB

Sista ansökan: 2022-11-20

Ansökan: Ansök här

VEM TRIVS HOS OSS

Du är en lagspelare samtidigt som du är van att driva det dagliga arbetet självständigt. Du är målinriktad, tydlig och framåt och har ett strukturerat arbetssätt. Du är konsultativ och stöttande med förmåga att motivera medarbetarna för att kvalitets- och miljötänkande ska ses som en naturlig del av det dagliga arbetet. Vidare har du hög social kompetens, är trygg, äkta och motiverad att tillsammans med våra chefer göra det som krävs för att nå uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har utbildning inom teknik- kvalitets- och/eller miljöområdet samt minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll och gärna från tillverkningsindustrin. Har du erfarenhet från träindustrin och erfarenhet av revisioner så värderas det högt. Med anledning av samarbete både nationellt och internationellt har du ha lätt för att utrycka dig såväl muntligt som skriftligt i både svenska och engelska

DET HÄR FÅR DU JOBBA MED

Du kommer att tillsammans med Kvalitets- och Miljöchefen vägleda och stödja ledningen och medarbetare för att säkerställa att vi följer företagets beslutade regler samt svenskt och internationell tillämplig lagstiftning, EU-regler, branschrekommendationer och standardkrav inom ISO, FSC och PEFC. I rollen ingår också att stötta organisationen för att uppnå god kvalitet på processer och produkter och på så sätt skapa ett så bra resultat som möjligt för Stenvalls koncern.

Genom proaktivitet, närvaro och struktur vidareutvecklar du våra rutiner och processer för att nå våra kvalitets- och miljömål. Du blir ett viktigt stöd till våra chefer i dessa frågeställningar och ansvarar för att vidareutbilda, implementera och följa upp vår organisation i kvalitetsledningssystemet och inom miljö- och arbetsmiljöområdet.

DET HÄR ERBJUDER VI DIG

Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stark bransch. Du kommer att få arbeta i en företagskultur som är innovativ och entreprenörsdriven med lång erfarenhet och trygg kunskap i ryggen. Du får möjlighet till ett omväxlande arbete med kunniga, engagerade och stöttande kollegor. Hos oss får du möjlighet att vara med att påverka och förändra. Vi ser våra anställda som en viktig del i vår utveckling och hos oss värdesätts driv, ansvar och engagemang högt.

Vi erbjuder även:

  • introduktionsutbildning
  • friskvårdsbidrag
  • bra personalrabatt på olika varor/tjänster inom Stenvalls Trä koncern.

INFORMATION OM TJÄNSTEN

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Individuell lönesättning. Placeringsort Luleå eller Piteå.

Resor i tjänsten förekommer i huvudsak till våra verksamhetsorter. B-Körkort är ett krav.

Känner du igen dig och ser detta som en spännande roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-11-20. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle? Gör det tillsammans med oss och följ med på vår skogliga resa. Stenvalls jobbar hela vägen från träråvaran i skogen, till förädlingen i sågverket och försäljning och distribution av den färdiga produkten.

Vi är ett familjeägt sågverksföretag som verkar för en levande landsbygd med lokal förankring. Våra anläggningar är belägna i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Förutom att förse den svenska byggmarknaden med klimatsmarta trävaror exporteras 60 procent av produktionen till länder inom och utanför EU. Företaget expanderar och har idag 280 anställda med en omsättning på 1.5 Mdkr.

I koncernen Stenvalls Trä finns en bredd av bolag men alla har trä som gemensam nämnare på ett eller annat sätt. Förutom Stenvalls Trä AB ingår även Kallax Flyg, Stenvalls Skogar, Sågedet Fastighets, Klubbgärdet Fastighets, Sågenergi i Sikfors, XL-Bygg Stenvalls med 11 varuhus i Norr- och Västerbotten samt Genesis IT, i koncernen. Vi utvecklas hela tiden och värderar engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt i alla våra bolag. Vi vill gärna att du som söker tjänsten delar våra värderingar och att du ser träets unika fördelar. Trä är en av nycklarna till ett fossilfritt samhälle, låt oss bygga en hållbar framtid tillsammans.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.