nr-logo

För smart verksamhetsutveckling

  • Annonskod mobil topp

Kvalitetsansvarig

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.
Medborgarskolan består av förbundskansliet, som är placerat i Uppsala, och åtta regioner. På förbundskansliet finns cirka 30 medarbetare.

Medborgarskolan strävar efter att alltid uppfylla och helst överträffa våra kunders och övriga intressenters förväntningar. Ett led i det arbetet är att vidareutveckla vårt systematiska kvalitetsarbete. Arbetet bedrivs i nära samarbete med regionerna och med verksamhetscontroller och övriga inom Kvalitetfunktionen. 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att

  • samordna utvecklingen av det systematiska kvalitetsarbetet och kvalitetsledningssystemet
  • ge ett konsultativt stöd och genomföra utbildning inom arbetsområdet
  • säkerställa att kvalitetsrutiner och rutiner kring hantering av personuppgifter(utifrån Dataskyddsförordningen) finns tillgängliga vilket bl a innebär att vara operativ i och samtidigt samordna arbetet med att ta fram/uppdatera de dokument som är kopplade till respektive huvudprocess
  • koordinera regionernas miljöarbete via erfarenhetsutbyte och samordning
  • samordna och driva de nationella grupper som finns inom ansvarsområdet
  • ansvara för omvärldsbevakning inom kvalitets- och miljöområdet och göra informationen lättillgänglig för övriga inom organisationen 

Vi söker dig som är kommunikativ och genuint intresserad av att arbeta proaktivt, prestigelöst och i nära dialog med verksamheten. För att kunna driva arbetet framåt behöver du också vara målfokuserad och ha förmågan att både leda och inspirera andra. Du behöver kunna lyfta blicken och ha ett helhetsperspektiv över verksamheten.

Du har relevant högskoleutbildning och utbildning inom systematiskt kvalitetsarbete och processledning. Du har några års erfarenhet av att både projektleda och också operativt arbeta med kvalitets- och gärna också miljöarbete i ett tjänsteföretag/en tjänsteorganisation. 

Tjänsten är en 100 % tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning och är placerad vid förbundskansliet i Uppsala. Tillträde snarast. 

Medborgarskolan är en arbetsplats som värdesätter mångfald, vi välkomnar därför gärna sökande från olika etniska bakgrunder, av varierande könsidentitet och religiös tillhörighet. 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Bitr Förbundschef Pernilla Lagergren 018-56 95 04 eller HR-chef Ewa Sjögren Söderlund 018-56 95 05.

Välkommen med din ansökan inklusive löneanspråk senast 2018-11-11.

Annonsör Medborgarskolan

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

  • Kod för annonsposition 2 i huvudspalten

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4