Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Eterni Sweden AB

Sista ansökan: 2021-02-10

Ansökan: Ansök här

Kvalitetschef till Arvika Gjuteri

”Hos oss på Arvika Gjuteri får du verkligen en möjlighet att bli en del av ett företag som befinner sig i ett spännande läge med ny modern teknik. Här finns stor framtidstro och vi är ett bra gäng rakt igenom med kunnig personal. Vi ska med befintliga och nya kunder göra det här till Europas bästa gjuteri och rollen som kvalitetschef är en nyckelposition när vi ska nå det målet..”

Håkan Setterström, VD Arvika Gjuteri

Arbetsuppgifter

Arvika Gjuteri söker nu en kvalitetschef som ska leda bolagets kvalitetsfunktion. I rollen som kvalitetschef kommer du att säkerställa, förbättra och förenkla kvalitetsstödjande processer, ta fram beslutsunderlag för investeringsprojekt gällande kvalitet, aktivt medverka i prognosarbetet samt främja och stötta arbetet med ständig förbättring. Du ansvarar för ett team om 6 personer som du också har personalansvar över vilket innebär medarbetarsamtal, lönesättning etc. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen där du bidrar till Arvika Gjuteris gemensamma mål. Arvika Gjuteri är certifierade enligt IATF 16949 och ISO 9001 och din kunskap och erfarenhet från det kommer du ha stor nytta av i den här tjänsten.

Vidare tror vi att du har kunskaper kring:

  • Lean och 6 Sigma
  • Interna och externa kvalitetsrevisioner
  • Metallurgi

Personliga egenskaper och kvalifikationer

  • Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande och som har ett par års erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet i ett tillverkande företag.
  • Som ledare har du förmågan att via ett coachande förhållningssätt inspirera din omgivning.
  • Du uppskattar samarbeten, är konsultativ och lyckas genom inspiration och stöttning påverkar din omgivning till att se kvalitetstänkande som en naturlig del av det dagliga arbetet.
  • Du har ett kundorienterat synsätt och trivs i rollen som ledare.
  • Vidare tror vi att du är en lagspelare som uppskattar att arbeta såväl strategiskt som operativt och du är trygg med att ta beslut samt genomföra dem.

Vidare krav är:

  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Har goda IT-kunskaper.

Om tjänsten

Tjänsten som Kvalitetschef är en direktrekrytering där du blir anställd av Arvika Gjuteri. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Tillträde: Enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Tjänst: Heltid.
Anställningsform: Tillsvidare.
Antal tjänster: 1.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.