Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Naturell AB

Sista ansökan: 2021-03-31

Ansökan: Ansök här

Naturell har en lång och framgångsrik historik som tillverkare och produktutvecklare av tabletter och kapslar innehållande, bland annat vitaminer, kosttillskott och naturläkemedel. Produkterna distribueras främst på den polska marknaden via moderbolaget USP Zdrowie Sp. z o i Warszawa. En växande del är emellertid EMV-tillverkning för välkända svenska apoteks- och dagligvaruaktörer. Företaget, som har produktion och kontor i Åkersberga utanför Stockholm, har 15 anställda varav ca hälften arbetar inom produktion. Naturell´s verksamhet är ISO-certifierad enligt FSSC 22000 (livsmedel).

Om rollen

Du ansvarar för att daglig uppföljning av kvalitet samt det strategiska arbetet med kontinuerlig utveckling enligt FSSC 22000. Givetvis är produktsäkerhet och arbetsmiljö våra högsta prioriteter i verksamheten. Som Kvalitetschef inom Naturell kommer du få arbeta med hela kvalitetsprocessen men du kommer även att förväntas bidra i ledningsgruppen i frågor om produkt- och affärsutveckling. Du rapporterar till VD Claes Bergsten med en streckad linje till kvalitetsfunktionen i Warszawa.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

Som Kvalitetschef är du ytterst ansvarig för att säkerställa att verksamheten uppfyller krav i enlighet med kvalitets- och hygienlagar samt rådande certifiering. Du leder kvalitetsarbetet och koordinerar med övriga anställda, varav en person med ansvar för dagliguppföljning av produktkvalitet med mottagningskontroll och analyser. Därtill ansvarar du för:

  • Ansvar för certifiering och arbete i samband med årlig revision enligt FSSC 22000
  • Kontinuerlig processförbättring
  • Hantering av avvikelseutredningar och kundreklamationer
  • Daglig kontroll och uppföljning av produkt och leverantörskrav
  • Frisläppande av färdiga varor
  • Leverantörsutvärdering

Din erfarenhet och personlighet
Som person ser vi att du är trygg och förtroendeingivande, är självgående och tycker om att ta ett stort ansvar. Du är prestigelös och sporras av att arbeta i ett mindre företag där alla känner alla och ställer upp i ur och skur. För att ta funktionen vidare till nästa steg ser vi att du är driven och utvecklingsorienterad. Det finns en tradition av nära samarbete mellan kvalitetsfunktionen och produktutvecklingsavdelningen inom Naturell.

Akademisk utbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet
3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom kvalitet och produktion
Erfarenhet av att underhålla och utveckla certifiering inom livsmedels alternativt läkemedelsstandarder Vi ser gärna erfarenhet av labb och analyser Svenska och engelska flytande

Mer om Naturell

Inom Naturell är det högt i tak och det finns stor möjlighet för rätt person att utveckla sin funktion. Vi kommunicerar öppet och effektivt samt kan fatta beslut på mycket kort tid om så behövs. Vi är mycket måna om trivsel och välmående inom företaget.

Din ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lindberg, Senior Consultant, anders.lindberg@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.