Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Nolato Lövepac AB

Sista ansökan: 2021-07-02

Ansökan: Ansök här

Nolato Lövepac AB

Nolato Lövepac AB har varit en del av Nolato-gruppen sedan 1986 och är en del av affärsområdet Industrial Solutions. Företaget utvecklar och tillverkar packningar, tätningar och tejplösningar till kunder inom fordonsindustrin och andra utvalda industrisektorer och man är lika mycket en innovativ idé- och utvecklingspartner som en effektiv produktleverantör. Nolato Lövepac har ca 65 anställda fördelat på avdelningarna produktion, teknik, försäljning och ekonomi/HR. Nolato Lövepac ingår i Nolatogruppen och är en globalt verksam koncern som omsätter ca 9 Mdkr och har ca 6.700 anställda runt om i världen. Just nu befinner sig koncernen i ett expansivt skede med många nya affärer på väg in och söker därav en:

Kvalitetschef till anläggningen i Skånes Fagerhult.

Har du god erfarenhet av och brinner för kvalitetsarbete? Då är detta en tjänst för dig i ett framgångsrikt företag.

Som ansvarig för kvalitet, miljö och arbetsmiljö för Nolato Lövepac AB ska du ansvara för företagets ledningssystem. Vi är ackrediterade enligt IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001 samt har som målsättning att föra in ISO45001.
Du har många kontaktytor såväl internt som externt hos våra kunder och leverantörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar följande:

 • Underhålla kvalitets- och miljöledningssystemet samt utbilda personal i dess olika delar.
 • Uppföljning av processernas kvalitets- och miljöprestanda.
 • Myndighetskrav / Lagbevakning – I förekommande fall ansvar för implementering i verksamheten
 • Genomföra interna revisioner.
 • Ansvarig för hållbarhetsrapporter.
 • Hålla i ledningens genomgång avseende kvalitet och miljö.
 • Rapportera kvalitetsutfall till ledningen.
 • Leda arbetet avseende kundreklamationsärenden samt generellt stödja organisationen kring reklamationer och avvikelser.
 • Aktivt utveckla arbetet med förebyggande och korrigerande åtgärder.
 • Stödja andra funktioner inom kvalitets- och miljöområdet.
 • Representera bolaget vid revisioner från ackrediterade organ och kunder.
 • Leda arbetet i Skyddskommittén.
 • Bistå vid leverantörsrevisioner.

Du har kunskap och erfarenhet från systematiskt kvalitets- och miljöarbete i en krävande miljö. Du har goda kunskaper om våra standarder och har erfarenhet från arbete med problemlösningsverktyg som 5 WHY, 8-D, etc. Kunskap och erfarenhet i Six Sigma samt VDA 6,3 är meriterande.

Våra kunder och leverantörer finns representerade över hela världen varför det är viktigt med goda kunskaper i engelska. Vi använder IFS som affärssystem och kunskaper i detta är meriterande. God kunskap om dokumenthanteringssystem är också meriterande. Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv, framåt och initiativtagande. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Du arbetar utan hinder tvärfunktionellt tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp och marknad i en verksamhet som främjar teamarbete som en del av LEAN-kulturen, vilket innebär att god samarbetsförmåga är en viktig egenskap i tjänsten.

Som person är du strukturerad, systematisk och pådrivande. Du är van att arbeta i team både internt och med externa intressenter. Förmåga att växla mellan detaljarbete och övergripande strategiskt arbete är en naturlig del av din arbetsvardag. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.
I vår anläggning i Skånes Fagerhult arbetar vi med stansning och våra kunder är till stor del verksamma inom Automotive segmentet.

För mer information ring Anders Stegersjö (anders.stegersjo@asb-executive.se), 0704-280265. Ansök senast 2021-07-02

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.