Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: NOTE Torsby AB

Sista ansökan: 2021-09-15

Ansökan: Ansök här

NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 1 901 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 100. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note-ems.com.

Som Kvalitetschef för NOTE Torsby AB ansvarar du för företagets ledningssystem. Vi är ackredit erade av LRQA enligt ISO 9001, ISO 13485 och ISO 14001. Du kommer ansvara för det löpande kvalitetsarbetet och rapporterar direkt till bolagets vd. Du har många kontaktytor såväl internt som externt hos våra kunder.

Huvudsakliga ansvarsområden för dig med hjälp av din kvalitetsavdelning:

 • Underhålla kvalitets- och miljöledningssystemet
 • Uppföljning av processernas kvalitets- och miljöprestanda
 • Genomföra interna revisioner
 • Ta fram underlag för ständiga förbättringar
 • Rapportera kvalitetsutfall till ledning och koncern
 • Stödja organisationen i reklamationsärenden
 • Aktivt arbete med förebyggande arbete och korrigerande åtgärder
 • Stödja marknad inom kvalitetsområdet
 • Representera bolaget vid revisioner från ackrediterade organ och kunder
  Genomföra leverantörsrevisioner

Du skall ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete i en krävande miljö. Meriterande är det om du jobbat med våra standarder och har erfarenhet från arbete med problemlösningsverktyg som exempelvis 5 WHY och 8-D. Det är meriterande om du har erfarenhet från EMS branschen och IPC standards men inte nödvändigt. Har du även kännedom om ledningssystem för tillverkning av produkter för fordonsindustrin enligt IATF 16949 är även detta meriterande, men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan eller dina frågor rörande tjänsten till Karin Nichols, e-post: Karin. Nichols@note-ems.com, senast 2021-09-15.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.