Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Försvarsmakten

Sista ansökan: 2020-01-31

Ansökan: Ansök här

Befattningen erbjuder
Marinbasen söker dig som har en civil examen eller motsvarande kandidatexamen, alternativt genomförd och godkänd officersexamen.

Om enheten
Tjänsten är placerad direkt hos C Marinbasen samt ingår i ledningsgruppen och du kommer att jobba i Marinbasens stab.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kvalitetschef ska du leda och säkerställa att Marinbasens verksamhetsledningssystem är uppdaterat och funktionellt. Inledningsvis omfattar arbetet att ta fram och implementera ett nytt verksamhetsledninssystem i dialog med Marinbasledningen.
Du ska upprätta en årlig kvalitetsplan, leda och samordna riskanalysarbetet samt genomföra riskanalyser vid större förändringar i verksamheten.
Ansvara för att tillräckligt antal revisorer finns utbildade vid förbandet, leda avvikelsehanteringsarbetet, samt ansvara för att avvikelser blir omhändertagna och åtgärdade efter genomförda tillsyner alternativt revisioner.

Kvalifikationer
• Högskoleutbildning/motsvarande kandidatnivå alt genomförd och godkänd officersexamen
• Windows SharePoint
• Körkort klass B

Meriterande
• Erfarenhet från Försvarsmakten
• Erfarenhet från kvalitetledningsarbete
• Utbildning inom ISO system

Personliga egenskaper
• Ansvarstagande
• Noggrann
• Förändringsbenägen
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: civil
Heltidstjänstgöring
Arbetsort: Karlskrona
Tillträde: 2020-05-01 alternativt efter  överenskommelse.
Tillsvidareanställning, anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.

Upplysningar om befattningen
Stf C Marinbasen kmd Olle Mobergh telnr:0455-861 02.

Information om rekryteringsprocessen
HR-generalist Ewa Remskog telnr:0455-866 68 alt mail: ewa.remskog@mil.se

Fackliga företrädare
OF MarinB/SSS: Mikael Danielsson 0455-866 61
Försvarsförbundet: Jimmy Svensson 0455-852 70
SEKO: Jan-Anders Nilsson 0457-471634
SACO: SACO-S-FM@mil.se

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

——————————————————–
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

 

Kvalitetsprofilen

Förändringsledning

Bloggar

Kunskapsmaterial

Karriär

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.