Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Sigtuna Kommun

Sista ansökan: 2021-11-05

Ansökan: Ansök här

Arbetsplatsen

Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit! Äldre- och omsorgsförvaltningens ansvarsområden är: – Myndighetsutövning enligt SoL och LSS – Äldreomsorg – Omsorgen för funktionsnedsatta – Socialpsykiatri – Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation med en stabil värdegrund och en tydlighet om vilka krav och förväntningar vi har på ledarskap i Sigtuna kommun. Du har ett direkt personalansvar för ca 10 medarbetare. Du förväntas att på en övergripande nivå stimulera och stödja verksamheterna i arbetet med kvalitetsfrågor för att skapa en professionell och modern verksamhet. I ansvarsområdet ingår processer som strategisk planering, löpande nämndadministration, avtalsfrågor, kvalitetsgranskning, verksamhetsutveckling, IT-stöd och uppföljning, kompetensfrågor och kommunikation. Du arbetar riktat mot både våra interna och externa aktörer. För att lyckas med uppdraget krävs att du bygger vidare på och fördjupar det systematiska kvalitetsarbetet och samverkan mellan olika aktörer både inom kommunen och externt. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där vi verkar för en helhetssyn på verksamheterna och din närmaste chef är förvaltningschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig, en tydlig ledare som är välgrundad och genomtänkt i ditt ledarskap. Genom tillit skapar du motivation och engagemang för uppdraget hos medarbetare och kollegor. Du uppmuntrar och stöttar dina medarbetare i arbetet med att utveckla verksamheten. Du är en erfaren ledare med god förmåga att se helheter och sammanhang. Du har en högskoleutbildning och vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av en liknande roll. Ditt arbetssätt är strukturerat och du säkerställer att påbörjade processer avslutas. I ditt ledarskap har du förmågan att omsätta den politiska inriktningen till verksamhet med god kvalitet för Sigtuna kommuns invånare. Du kommunicerar mål och skapar delaktighet i arbetet genom att uppmuntra och tillvarata goda idéer. Du har lätt för att bygga relationer såväl på alla nivåer i organisationen som i externa kontakter och är en god kommunikatör.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare

Kontaktperson(er)

Annika Vogel, Förvaltningschef
Telefon: 0859126975
Mobil: 0736613668
E-post: annika.vogel@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se hemsida www.sigtuna.se

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.