Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Sulzer Pumps Sweden AB

Sista ansökan: 2021-11-30

Ansökan: Ansök här

Vi söker nu en kvalitetschef som ett led i den fortsatta utvecklingen av vår produktion i Vadstena. Vi erbjuder en möjlighet till utveckling hos en trygg arbetsgivare med en tydlig vision och långsiktigt tänk. Här har du en möjlighet att bygga, sätta nya processer och rutiner med fullt mandat. Du ingår i ledningsgruppen med övriga chefer på Sulzer.

Om tjänsten

I rollen som kvalitetschef ska du säkra verksamhetsutveckling ur ett kvalitetsperspektiv, och du får ett självständigt och omväxlande arbete. Du kommer att ha möjligheter att påverka hur företaget ska arbeta med kvalitetsfrågor, idag och i framtiden. Du kommer även ansvara för ISO 9001 certifieringen för hela Sverige tillsammans med personalen på kvalitetsavdelningen. Ditt kontor kommer att vara placerat i vår fabrik i Vadstena.

”Jag hade aldrig tidigare hört talas om Sulzer när jag blev tillfrågad om att börja jobba här. Det var en tillfällig tjänst, men jag utvecklades och behövdes på fler avdelningar och är fortfarande kvar efter ca. 9 år. Min framtidsvision är att vi tillsammans ska driva Sulzer framåt. Och att vi har roligt medan vi gör det.

Vi är ett härligt gäng som arbetar här, vi är bra på att samarbeta och vi har en ledning som jobbar mot att Sulzer ska vara en attraktiv arbetsplats. Vi jobbar ständigt med förbättringar och den härliga gemenskapen. Det är viktigt att varje medarbetare känner sig hörd och delaktig. Att skapa så bra förutsättningar som det går i det dagliga arbetet är också av stor vikt.

För att trivas i tjänsten som kvalitetschef ska man tycka om att ha många järn i elden samtidigt, kunna lyssna på sina anställda, vara rak och ärlig och ha en förståelse för att ingen person är den andra lik.”

Läs mer om vad Therese m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sulzer

Arbetsuppgifter

 • Personalansvar för kvalitetsavdelningen
 • Ansvara för utveckling och underhåll av vårt Quality Management System
 • Delta i harmoniseringsarbete mellan våra olika fabriker i världen
 • Support vid certifikat, dokumentation och rapporter i samband med kundprov
 • Representera företaget vid olika kundinspektioner och kundrevisioner i ett kvalitetsperspektiv
 • Rapportera, analysera och förbättra kvalitet av KPI:er för hela Sverige
  Ingå i ledningsgruppen i Sverige

Din profil

 • Högskoleutbildning eller motsvarande i erfarenhet
 • Minst fem års erfarenhet av kvalitetsarbete
 • Du har ett stort intresse för att arbeta produktionsnära
 • Du kommunicerar flytande på engelska och svenska

Som person är du strukturerad och handlingskraftig med god problemlösningsförmåga. Du är kommunikativ och duktig på att leda och få med dig andra människor.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.