Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Technogarden Engineering Resources AB

Sista ansökan: 2021-12-15

Ansökan: Ansök här

Vi söker efter en Kvalitetschef till ett interimsuppdrag hos en av våra kunder inom automotive

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team inom Engineering söker vi nu flera duktiga ingenjörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans– din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Göteborg, även i Stockholm, Västerås, Karlstad och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Göteborg.

Vi ingår i den medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Detta är ett konsultuppdrag hos vår kund med option till att övergå i anställning hos vår kund.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder som är en underleverantör inom bilindustrin. Du kommer att ansvara och leda företagets arbete inom kvalitet och EHS. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utveckla och förbättra ledningssystemet samt även coacha och utveckla dina medarbetare. Du ansvarar för en grupp på cirka fem personer – både tjänstemän och kollektivare. Tjänsten är dagtid men företaget arbetar 3-skift vilket innebär att du kan behöva supportera verksamheten vid behov.
I rollen som Kvalitetschef kommer du att rapportera till VD.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning (BSc, MSc) inom teknik. Du har en bakgrund som Kvalitetschef, EHS-ansvarig och/eller Kvalitetsansvarig inom automotive. För att lyckas i rollen behöver du har erfarenhet av ISO 9001:2015 & IATF 16949:2016. Det är även meriterande om du är Six Sigma Green Belt certifierade och gärna Black Belt eller Master Black Belt. Vi ser gärna att du har haft tidigare personalansvar och gillar ledarskap. Flytande svenska och engelska är ett krav för rollen.

Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden, nyfiken, resultatinriktad och målmedveten. Det är även av stor vikt att du är flexibel, strukturerad, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften. Du är en inspirerande ledare som vill få dina medarbetare att utvecklas.

Att vara en del av #wearetechnogarden

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, dock enbart uppdragsmiljön utan även på berg, springer lopp eller genom inspirationsföreläsning. Vi jobbar inte enbart med våra budgetmål utan för oss är det minst lika viktigt med våra hälso- och samhällsmål.
Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Som medarbetare är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som medarbetare hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.