-->

Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Surahammars Bruk

Sista ansökan: 2022-01-15

Ansökan: Ansök här

Nästa år firar Surahammars Bruk 400 år och vi har verkligen vind i seglen!
Vi räknar med att vara ett 40-tal fler medarbetare inom några år! Vi har en unik produkt som efterfrågas av såväl fordonsindustrin, processindustrin som av tillverkare av hushållsmaskiner. Vill du vara med på vår spännande resa?

Vad innebär rollen som Kvalitetschef?

Som kvalitetschef har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla vårt kvalitetsarbete. Vilket innebär ansvar för vårt QA-system, våra ISO certifikat, vårt laboratorium och dess provningar, reklamationer, kundundersökningar samt att leda och genomföra vårt interna revisionsarbete och revisioner från extern part. Till din hjälp har du två medarbetare på vårt laboratorium och en kvalitetsmedarbetare. Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vad kan du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en arbetsledande roll inom kvalité från process- eller tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper inom ISO 9001, ISO 14001 och gärna IATF 16949 eller liknande standard med höga krav på dokumentation och spårbarhet samt vana att utföra och bli utsatt för revisioner av kvalitetssystem. Erfarenhet av provnings- och analysarbete är också önskvärt. Det är meriterande om du har goda materialkunskaper. Du har givetvis goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem är du?

Utöver mer formell kompetens fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som står för ett modernt, coachande och motiverande ledarskap. Som person är du lätt att samarbeta med och du tycker om att finna lösningar tillsammans med andra. Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt.

Läs en intervju med vår VD https://framgang.mittmedia.se/foretagsportratt-surahammars-bruk/

Vi erbjuder dig ett mycket intressant och utvecklande arbete i en internationell dynamisk miljö där din kompetens och personlighet kommer göra skillnad i vår fabriks utvecklingsresa.

Surahammars Bruks AB är Skandinaviens enda tillverkare av elektroplåt och en av få i världen som kan tillverka elektroplåt ända ner till 0,10 mm tjocklek som krävs för de mest avancerade slutprodukterna. Ett material som är en förutsättning för effektiv och miljövänlig generering, överföring och användning av elkraft. Ca 95 % exporteras och antalet anställda är idag ca 110 personer. Den största kundgruppen har varit tillverkare av motorer och generatorer men nu kommer en ny starkt växande kundgrupp inom avancerade hushållsmaskiner och fordonsindustrin där våra produkter har en central roll i elektrifieringen av fordon. Läs mer på www.tatasteeleurope.com/automotive/products/electrical-steel

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.