Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Sordin Ab

Sista ansökan: 2022-03-08

Ansökan: Ansök här

Sordin är ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja innovativ, högpresterande och professionell hörselskyddsutrustning. Det finns ett Sordin hörselskydd för alla behov – från passiva till avancerade elektroniska modeller.

Du hittar våra produktionsanläggningar i Vikmanshyttan och Värnamo. Huvudkontoret ligger i Vikmanshyttan. Vi är en entreprenöriell organisation där det finns utrymme att växa och vara med och aktivt bidra under vår tillväxtresa. Ett företag med ursprung och fortsatt fotfäste i Sverige – en stolt ambassadör av ”Made in Sweden”!

Tjänsten

Som Kvalitetschef på Sordin har du många kontaktytor där du kommer att arbeta med att stödja verksamheten på båda våra enheter som ligger i Vikmanshyttan och Värnamo.

Ditt första och största projekt kommer att vara att bygga upp det gemensamma ledningssystemet för den planerade återcertifieringen av ett gemensamt ISO9001. Ett intressant och tillfredställande arbete som är efterfrågat i organisationen där du kommer ena de två enheterna under ett gemensamt ledningssystem med gemensamma processer.

Du säkerställer sedan att se till att vårt ledningssystem lever upp till förväntningarna hos våra kunder och certifieringsorgan. Ledningssystemet skall vara levande och ett stöd för hela verksamheten.

Du ansvarar för att interna revisioner blir genomförda enligt plan och är sammanhållande och mottagare vid externa revisioner (kund, leverantör etc.).
Du utför utbildning och coachning av hela organisationen avseende ledningssystemet.

I ditt dagliga arbete sammanställer du, följer upp och analyserar interna avvikelser samt stöttar organisationen i att lösa problem långsiktigt. Här blir förbättringsarbete ett självklart inslag.
I arbetet ingår att driva kvalitetsfrågor kring våra produkter för åtgärder och uppföljning avseende kundreklamationer, interna avvikelser och leverantörsavvikelser.

Tjänsten är tillsvidare, dagtid, heltid med placeringsort Vikmanshyttan.

Kvalifikationer

Erfarenhet av kvalitets- och revisionsarbete är viktigt för att lyckas i den här rollen. Kanske har du också en relevant högskoleexamen. Du skall ha någon dokumenterad erfarenhet av revison enligt ISO 9001 och gärna 14001. EN 352 är något du kommer lära dig om du inte redan kan. Har du kännedom om CE märkning så är det också toppen. Vi är också nyfikna på din erfarenhet av Lean.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt behärskar Office-paketet.
Erfarenhet av Monitor G5 är meriterande.

Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en kommunikativ relationsbyggare med vilja och mod som jobbar uthålligt med dina åtaganden tills de är avslutade.
Du är positiv, förtroendeingivande, tydlig , kommunikativ och lyhörd för organisationens behov. Din noggrannhet, samarbetsvilja och inneboende förändringsagent kommer hjälpa dig att ha kul på det här jobbet!

Läs gärna mer om oss och våra produkter på https://www.sordin.com

Välkommen med din ansökan!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.