Kvalitetschef

Är du en passionerad kvalitetschef med stort engagemang och erfarenhet av livsmedelsbranschen? Vill du vara med och driva samt utveckla kvalitets- och miljöarbetet i en spännande internationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Unik Resurs

Sista ansökan: 2020-03-01

Ansökan: Ansök här

Vad innebär rollen?
Arbetsuppgifter

I din roll som Kvalitetschef ansvarar du för att initiera och arbeta med förbättringsprojekt som är i linje med verksamhetens strategiplaner och övergripande mål. Du ansvarar för företagets kvalitetsledningssystem, HACCP/TACCP/VACCP, revisioner, reklamationer, myndighetskontakter och leverantörsbedömningar. Vidare säkerställer du att företaget lever upp till kraven i FSSC 22000, samt att krav utifrån lagar, policies, kunders förväntningar och branschens riktlinjer omsätts till rutiner som implementeras, genomförs och följs upp. Du leder och driver arbetet med QA och QC i hela produktionsflödet. Det arbetet inkluderar att stötta samtliga funktioner i hygien- och kvalitetsfrågor. Du är en central del i arbetet med att utveckla kvalitetsarbete och det är upp till dig att driva den här funktionen på ditt sätt inom ramarna för verksamheten.

Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och du rapporterar direkt till VD. Du leder ett team med kunniga medarbetare inom området och du har ett nära samarbete med övriga funktioner i verksamheten för att helheten ska fungera på bästa möjliga sätt.

Vem söker vi?
För att matcha den här rollen tror vi att du:

  • Har en eftergymnasial utbildning i exempelvis mikrobiologi, livsmedelsteknik eller annan likvärdig utbildning som anses likvärdig
  • Mångårig relevant arbetslivserfarenhet av kvalitetssäkring i exempelvis livsmedels-, läkemedelsbranschen eller annan industri
  • Har erfarenhet av att leda andra, antigen som chef eller projektledare
  • Har kunskap om och dokumenterad erfarenhet av kvalitetsledningssystem som HACCP och FSCC 22000
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i MS Office och olika affärssystem
  • Har erfarenhet av att hålla presentationer i olika forum och för olika målgrupper

Som person är du driven med en tydlig vision. Du har förmågan att förverkliga förändring genom motivation och kontinuerlig utveckling av andra människor. Du brinner för att utveckla ett kvalitetsarbete med ständiga förbättringar och effektiviseringar både på strategisk och operativ nivå. Det här är en roll för dig som vill arbeta i ett internationellt bolag med stor passion och stolthet för vad de gör.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR. Bifoga ditt CV och personliga brev på engelska.

För frågor gällande tjänsten eller processen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam nedan;

Peter Ardenfors 0727-44 34 95 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se,

samt Sanna Ödenhed 0704- 41 97 51 eller sanna.odenhed@unikresurs.se

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.