Kvalitetschef

Om tjänsten

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: AQ Enclosure Systems

Sista ansökan: 2023-01-15

Ansökan: Ansök här

Vi söker en engagerad och driven ledare och lagspelare som vill ta helhetsansvar i rollen som Kvalitetschef för AQ Enclosure Systems med verksamhet i Vaggeryd och Falköping. Vi har nära samarbeten med våra kunder och verkar för att tillsammans nå framgång på marknaden.

Rollen

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du leder, stödjer och organiserar arbetet på din avdelning som består av två kvalitetstekniker. Med starkt stöd från hela ledningen bidrar du tillsammans med ditt team till AQ Enclosure Systems vidare framgång. En viktig del i arbetet är ansvar för utveckling och underhåll av företagets verksamhetssystem vilket omfattar ISO9001, ISO14001.

Du håller aktuella portaler uppdaterade, ansvarar för riskanalyser, genomför leverantörsbedömningar och ser till att reklamationshanteringen och interna/externa revisioner genomförs på rätt sätt mm. Utföra FMEA, kontrollplaner, SQAP samt PPAP dokumentation är idag en del i din vardag. Vi arbetar kontinuerligt med att minska företagets miljöbelastning genom att sätta miljömål och följa upp dessa.

Rollen har både operativa och strategiska inslag anpassat till både dig och dina kollegors erfarenheter och spetskompetenser. Du har fullt personalansvar och arbetar aktivt för att teamet får möjlighet att utvecklas vidare. Med driv och engagemang säkerställer du att organisationen arbetar systematiskt med förbättringar.

Kravprofil

Du har tidigare erfarenhet från kvalificerat kvalitetsarbete i en större organisation och har god kunskap om och erfarenhet från tillverkande industri. Har du erfarenhet av plåtbearbetning och systemproduktion är det meriterande. För tjänsten är det viktigt att du är resultatorienterad, drivande och besitter goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är lyhörd och duktig på att skapa relationer och få människor med dig. Du kommer att arbeta mot såväl vår produktion som mot våra leverantörer och kunder och spela en viktig roll i vår fortsatta utveckling till en utmärkt leverantör. Vi förutsätter att du behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.

Om AQ Enclosure Systems

Vi erbjuder industrialisering, tillverkning och avancerad montering av både tunnplåtsdetaljer och kompletta maskinsystem till kunder med höga krav på kvalitet och finish. Vi jobbar med laserskärning, excenterpressning, stansning, bockning, svetsning, sammanfogning,

lackering, screentryck och avancerad montering. Totalt omfattar verksamheten knappt 100 anställda och har idag ca 230 MSEK i omsättning. Enclosure Systems ingår i AQ-koncernen som är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Koncernen har totalt ca 7 000 anställda och omsätter 5,5 miljarder. AQG har högsta kreditvärdighet AAA. www.aqgroup.com

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att vara en drivande kraft och utvecklas i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Ansökan

Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 15 januari. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Thomas Löfgren via e-post: thomas.lofgren@aqgroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Förändringsledning

Kunskapsmaterial

Kvalitetsprofilen

Bloggar

Läst

Karriär

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.