Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: Barry Callebaut Sweden AB

Sista ansökan: 2023-02-16

Ansökan: Ansök här

Har du erfarenhet från en ledande roll inom kvalitet i livsmedelsindustrin? Vill du vara med och driva och leda kvalitetsarbetet i en spännande internationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Vårt erbjudande

Som världsledare har vi på Barry Callebaut ett ansvar att utveckla och leda kakao- och chokladindustrin, något vi ser som ett väldigt ärofyllt och viktigt uppdrag. Som Kvalitetschef blir du en nyckelspelare och är med och skapar en hållbar framtid för kakao och choklad. Ta chansen och bli en av oss!

Din roll

Som chef för kvalitetsavdelningen kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla det lokala kvalitetsarbetet på våra tillverkningsenheter i Mjölby. Du har personal- och arbetsmiljöansvaret för ett team på ett 10-tal medarbetare som du vägleder i uppdraget att leverera de bästa kvalitetsprodukterna på marknaden. Du inspirerar och utvecklar din grupp för att ni tillsammans ska möta de kvalitetsmål som Barry Callebaut jobbar mot.

I rollen kommer du att fördela arbetsuppgifter och ansvar i kvalitetsgruppen och se till att vi följer gällande lagar och regler samt de kundavtal vi ingått. Du har det övergripande ansvaret för företagets kvalitetsledningssystem, revisioner, kundärenden, myndighetskontakter och leverantörsbedömningar. Vidare ser du till att rutiner som implementeras verkställs och följs upp och arbetar med ständiga förbättringar.

Som Kvalitetschef ingår du i fabriksledningen, och tillsammans arbetar ni med utveckling av verksamheten. Du blir en del av både det globala och det regionala kvalitetsteamet och du har engagerade kollegor över hela världen!

Om dig

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, exempelvis från livsmedel, agronom, nutritionist, livsmedelsteknik eller liknande program. Du har minst fem års erfarenhet av ledarroller inom kvalitet från livsmedel- eller läkemedelsindustri. Vidare har du erfarenhet av kvalitetsledningssystem (HACCP, FSSC 22000 eller liknande) samt erfarenhet av att hantera personal, budget och resultat. Om du har en bakgrund och förståelse för den övergripande livsmedelsproduktionsprocessen eller har tidigare erfarenhet av förändringsledning är det mycket meriterande. Koncernspråket är engelska.

Som person är du driven och strukturerad med en tydlig målbild och ett affärsorienterat förhållningssätt. Du har mycket goda ledaregenskaper och har förmågan att driva förändring på ett positivt sätt genom att motivera och utveckla andra människor.

Du är lyhörd i ditt ledarskap och genom att coacha och stötta dina medarbetare att driva aktiviteter och uppgifter för att nå uppsatta mål och resultat. Vidare har du en god kommunikationsförmåga för att bygga förtroende och goda relationer.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö präglad av engagemang och högt tempo. Det här är en roll för dig som vill arbeta i ett internationellt företag med stor passion och stolthet för det vi gör. Välkommen!

Om företaget

Lokalt i Mjölby heter vi ASM Foods och är en del av Barry Callebaut koncernen. Vi utvecklar och producerar kundanpassade produkter för bageri-, konfektyr-, mejeri- och glassindustrin. Vår anläggning i Mjölby har två produktionsanläggningar – en som är utformad för att producera vattenbaserade produkter som kolor, fruktfyllningar och andra såser, och den andra som är utformad för att producera fettbaserade produkter som choklad- och sammansatta överdrag och fyllningar. Vår produktion är smidig och flexibel, vilket underlättar för stora nya möjligheter och kreativ produktutveckling.

Barry Callebaut koncernen är ett framgångsrikt och snabbväxande företag med innovativa produkter. Vi är ett ledande, globalt företag som vet att vår styrka kommer från våra medarbetares passion och expertis. Barry Callebaut erbjuder en utmanande, dynamisk och internationell arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling och karriärvägar. Eftersom vi strävar efter att skapa en miljö där våra medarbetare kan fortsätta att lära sig och utveckla sina kunskaper kontinuerligt, är det vårt mål att uppmuntra entreprenörskap och kreativitet. Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att var en del av ett bolag med världsledande produkter och en möjlighet att växa med oss!

Är du intresserad?

EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Kvalitetsprofilen

Förändringsledning

Bloggar

Kunskapsmaterial

Karriär

Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.