Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kvalitetschef

Om tjänsten

Kvalitetschef

Tjänst: Kvalitetschef

Företag: GeJi Industri AB

Sista ansökan: 2021-01-06

Ansökan: Ansök här

Om tjänsten

Som en del i bolagets utveckling söker GeJi en kvalitetschef som leder det interna kvalitetsarbetet utifrån både bolagets och kundernas högt ställda krav och förväntningar. I rollen som kvalitetschef leder du bolagets kvalitetsfunktion som består av två medarbetare. Du arbetar med att följa upp kvalitet- och miljöledningssystemen, interna och externa revisioner, samt ansvarar för tillståndsfrågor. Verksamheten driver många större och tekniskt komplicerade projekt, vilket ställer höga krav på att kvalitetssäkra leveranser såväl från leverantörer som till kunder.

Rollen kräver ett nära samarbete med produktionsorganisationen och leanansvarig, och du skall även aktivt bidra till bolagets produktionsutveckling.

Om dig

  • Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande, och som har ett par års erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet i ett tillverkande företag.
  • Alternativt har du din bakgrund och erfarenhet från produktionsteknik. Du har ett kundorienterat synsätt och trivs i rollen som ledare.
  • Som ledare har du förmågan att via ett coachande förhållningssätt inspirera din omgivning och arbetar mot fastställda mål.
  • Du uppskattar att både arbeta strategiskt och operativt och är trygg med att både ta och genomföra beslut.
  • Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Om Geji

GeJi Industri AB, med kontor och tillverkning i Skillingaryd, ingår i LGBT Group. Företaget har varit en framstående aktör inom formsprutade plastprodukter sedan 1963. Företaget arbetar med avancerade utvecklingsprojekt och hög innovationsgrad i konstruktion- och produktionslösningar. Kunderna är internationellt verksamma inom såväl industri- som medicintekniska produkter. Företaget har 51 anställda och omsätter ca 140 miljoner kronor.

Tillverkningen sker i en modern produktionsanläggning i Skillingaryd. Engagemang, kunskap och personlig utveckling är GeJis framgångsfaktorer för att nå fortsatt tillväxt och lönsamhet.

Bra att veta

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Placeringsort är Skillingaryd. Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se omgående.

Kunskapsmaterial

Bloggar

Böcker

Karriär

Ledare

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Kvalitetsmagasinet sparar mina uppgifter
Läs mer om vår integritetspolicy här
Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet Premium

Full tillgång till strategiska artiklar och smarta verktyg för bland annat verksamhetsutveckling, kvalitetssystem och ledarskap.